Saltear al contenido principal
Prèvia Sènior Femení A – Jornada 16 | Previa Sénior Femenino A – Jornada 16

Prèvia Sènior Femení A – Jornada 16 | Previa Sénior Femenino A – Jornada 16

Futbol Sala Femení Primera Divisió

La Penya Esplugues obre diumenge la segona volta contra el VP Soto del Real

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al VP Soto del Real, diumenge 4 de febrer (13.15h), al pavelló de les Moreres en partit de la 16a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala.

Després de tres victòries consecutives, les espluguines inicien la segona volta contra les madrilenyes del VP Soto del Real que són quinzenes amb 5 punts –una victòria i dos empats–. Les noies de Robert Caneda, que són novenes amb 21 punts, han aprofitat l’aturada de la lliga per la disputa de la fase prèvia del campionat d’Espanya de seleccions territorials sub-21, per entrenar-se a fons amb l’objectiu de sumar una nova victòria.

Les blanc-i-vermelles saben dels perills del rival que, després de passar-se tres anys a 2a divisió, ha tornat a pujar a 1a divisió aquesta temporada. Es tracta d’un equip jove i compacte que no dóna una pilota per perduda. A la primera volta el resultat va ser favorable (1-3) a l’AE Penya Esplugues.

Les espluguines, capitanejades per la internacional Berta Velasco, han tancat la primera volta amb sis victòries i tres empats i sobretot amb un molt bon balanç defensiu –només 29 gols encaixats–. Arrenquen la segona meitat del campionat sense urgències –la permanència, primer objectiu de l’equip, està pràcticament a tocar– i amb l’aspiració de consolidar-se a la zona tranquil·la per lluitar, si és possible, pels llocs que donen dret a jugar la Copa d’Espanya al final de la temporada.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pavelló de les Moreres

Diumenge 4 de febrer / 13.15h

16a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

AE Penya Esplugues – VP Soto del Real

_____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram


Futbol Sala Primera División

La Penya Esplugues abre el domingo la segunda vuelta contra el VP Soto del Real

La AE Penya Esplugues enfrenta al VP Soto del Real, el domingo 4 de febrero (13.15h), en el pabellón de las Moreres en partido de la 16ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala.

Después de tres victorias consecutivas, las espluguenses inician la segunda vuelta contra las madrileñas del VP Soto del Real, que son quinceavas con 5 puntos –una victoria y dos empates–. Las chicas de Robert Caneda, que son novenas con 21 puntos, han aprovechado el parón de la liga a raíz de la disputa de la fase previa del campeonato de España de selecciones territoriales sub-21, para entrenarse a fondo con el objetivo de sumar una nueva victoria.

Las blanquirojas saben de los peligros del rival que, después de pasar tres años en 2ª división, ha vuelto a subir a 1ª división esta temporada. Se trata de un equipo joven y compacto que no da un balón por perdido. En la primera vuelta el resultado fue favorable (1-3) a la AE Penya Esplugues.

Las espluguenses, capitaneadas por la internacional Berta Velasco, han cerrado la primera vuelta con seis victorias y tres empates y sobre todo con un muy buen balance defensivo –sólo 29 goles encajados–. Arrancan la segunda mitad del campeonato sin urgencias –la permanencia, primer objetivo del equipo, está prácticamente a tocar– y con la aspiración de consolidarse en la zona tranquila para luchar, a ser posible, por los puestos que dan derecho a jugar la Copa de España al final de la temporada.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pabellón de las Moreres

Domingo 4 de febrero / 13.15h

16ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

AE Penya Esplugues – VP Soto del Real

_____________________________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram

Volver arriba