Saltear al contenido principal
Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Futbol Sala Femení Primera Divisió

La Penya Esplugues es juga l’accés a la Copa a casa de l’actual campió, l’Ourense Envialia

L’AE Penya Esplugues es desplaça a Ourense per enfrontar-se a l’Ourense Envialia CF dissabte 12 de maig (16.30h) al pavelló de Los Remedios en partit de la 27a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les espluguines es juguen a Galícia les possibilitats que encara tenen d’accedir a la final de Copa que tindrà lloc a Cadis a primers de juny.

L’Ourense Envialia CF, actual campió de Copa, és sisè amb 50 punts. Les gallegues formen, precisament, un dels sis equips que ja estan classificats per jugar-la, a més del club amfitrió. A quatre jornades del final de la lliga, l’última plaça per adjudicar de la Copa 2018 se la disputen el Poio Pescamar FS (42 punts), el FSF Móstoles (36 punts) i l’AE Penya Esplugues (36 punts).

Les blanc-i-vermelles confien en les seves opcions i saltaran a la pista amb la fèrria voluntat de guanyar. A les ordres de Robert Caneda, la plantilla ha preparat amb detall el partit, després de quinze dies sense jugar a causa de la pausa obligada pel IX Torneig Internacional Dia de la Victòria disputat a Moscou per la selecció espanyola. Les espluguines Berta Velasco i Marta de los Riscos, i també l’ourensana Lucía Gómez, han format part del combinat espanyol que ha guanyat el torneig imposant-se a Rússia, Hongria i Polònia.

A casa, fins ara, l’Ourense Envialia CF ha cedit cinc empats i tres derrotes (Poio Pescamar FS, Universidad de Alicante i Burela FS). Un camp difícil però no inexpugnable. Aquesta temporada, a Les Moreres, les gallegues es van endur la victòria (1-2) per la mínima en un disputadíssim partit contra l’AE Penya Esplugues.

_____________________________________________________

Ourense / Pavelló Los Remedios

Dissabte 12 de maig / 16.30h

27a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

Ourense Envialia CF – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram


Fútbol Sala Primera División

La Penya Esplugues se juega el acceso a la Copa en casa del actual campeón, el Ourense Envialia

La AE Penya Esplugues se desplaza a Ourense para enfrentarse al Ourense Envialia CF el sábado 12 de mayo (16.30h) en el pabellón de Los Remedios en partido de la 27ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las espluguenses se juegan en Galicia las posibilidades que aún tienen de acceder a la final de Copa que tendrá lugar en Cádiz a primeros de junio.

El Ourense Envialia CF, actual campeón de Copa, es sexto con 50 puntos. Las gallegas forman, precisamente, uno de los seis equipos que ya están clasificados para jugarla, además del club anfitrión. A cuatro jornadas del final de la liga, la última plaza por adjudicar de la Copa 2018 se la disputan el Poio Pescamar FS (42 puntos), el FSF Móstoles (36 puntos) y la AE Penya Esplugues (36 puntos).

Las blanquirojas confían en sus opciones y saltarán a la pista con la férrea voluntad de ganar. A las órdenes de Robert Caneda, la plantilla ha preparado con detalle el partido, después de quince días sin jugar debido a la pausa obligada por el IX Torneo Internacional Día de la Victoria disputado en Moscú por la selección española. Las espluguenses Berta Velasco y Marta de los Riscos, y también la ourensana Lucía Gómez, han formado parte del combinado español que ha ganado el torneo imponiéndose a Rusia, Hungría y Polonia.

En casa, hasta ahora, el Ourense Envialia CF ha cedido cinco empates y tres derrotas (Poio Pescamar FS, Universidad de Alicante y Burela FS). Un campo difícil pero no inexpugnable. Esta temporada, en Les Moreres, las gallegas se llevaron la victoria (1-2) por la mínima en un disputadísimo partido contra la AE Penya Esplugues.

_____________________________________________________

Ourense / Pabellón Los Remedios

Sábado 12 de mayo / 16.30h

27ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

Ourense Envialia CF – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram

Volver arriba