Saltear al contenido principal
Prèvia 2a Jornada Del Sènior Femení  ||  Previa 2ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 2a Jornada del Sènior Femení || Previa 2ª Jornada del Sénior Femenino

Futbol Sala Femení Primera Divisió

La Penya Esplugues rep el Viaxes Amarelles FSF en el debut a casa

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al Viaxes Amarelles FSF de La Corunya aquest dissabte 6 d’octubre (16h), al pavelló de les Moreres en partit de la 2a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les espluguines debuten a casa contra un rival incòmode que acaba de retornar a la màxima categoria després de tres temporades i que no té res a perdre.

Després de començar sumant els tres primers punts, les blanc-i-vermelles han entrenat a fons aquesta setmana per agafar el ritme de la lliga i afrontar el debut a casa amb garanties de victòria. Els resultats de la primera jornada anuncien una lliga igualada i molt disputada com la de la temporada anterior que la Penya Esplugues va tancar en una extraordinària vuitena posició.

L’AE Penya Esplugues afronta la temporada tocant de peus a terra. «Som un equip humil – ha declarat l’entrenador Robert Caneda al programa En Joc de la Xarxa de Comunicació Local –. El primer objectiu és el de sumar els punts que ens permetin assegurar la permanència i a partir d’aquí somiar amb metes més elevades, com ara la Copa d’Espanya».

«Fa dues temporades – ha afegit Caneda — ens vam quedar a tres punts. La temporada passada ens vam guanyar la participació a la pista sent vuitenes però el fet que l’equip organitzador fos el cuer i, per tant, entrés a la final a 8, ens va deixar fora. Realment és una competició que ens fa molt de goig. Tenim moltes ganes de disputar-la».

Tot i haver pujat aquest curs, el Viaxes Amarelles FSF serà un rival incòmode. No és nou a la màxima categoria del futbol sala femení. Ja hi havia militat tres temporades en els últims anys. Actualment compta amb una plantilla jove i lluitadora que no dona una pilota per perduda. El club gallec és l’hereu del llegendari Sal Lence de La Corunya, campió de les dues primeres edicions de la Lliga, jugades els anys 1994-95 i 1995-96.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pavelló de Les Moreres

Dissabte 6 d’octubre / 16h

2a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

AE Penya Esplugues – Viaxes Amarelle FSF

_____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram


Futbol Sala Primera División

La Penya Esplugues recibe al Viaxes Amarelles FSF en el debut en casa

La AE Penya Esplugues se enfrenta al Viaxes Amarelles FSF de La Coruña este sábado 6 de octubre (16h), en el pabellón de les Moreres en partido de la 2ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las espluguenses debutan en casa contra un rival incómodo que acaba de retornar a la máxima categoría después de tres temporadas y que no tiene nada que perder.

Tras empezar sumando los tres primeros puntos, las blanquirojas han entrenado a fondo esta semana para coger el ritmo de la liga y afrontar el debut en casa con garantías de victoria. Los resultados de la primera jornada anuncian una liga igualada y muy disputada como la de la temporada anterior que la Penya Esplugues cerró en una extraordinaria octava posición.

La AE Penya Esplugues afronta la temporada con los pies en el suelo. «Somos un equipo humilde – ha declarado el entrenador Robert Caneda al programa En Joc de la Xarxa de Comunicació Local -. El primer objetivo es el de sumar los puntos que nos permitan asegurar la permanencia y a partir de aquí soñar con metas más elevadas, como la Copa de España».

«Hace dos temporadas – ha agregado Caneda – nos quedamos a tres puntos. La temporada pasada nos ganamos la participación en la pista siendo octavas pero el hecho de que el equipo organizador fuera el último y, por tanto, entrara en la final a 8, nos dejó fuera. Realmente es una competición que nos gusta mucho. Tenemos muchas ganas de disputarla».

A pesar de haber subido este curso, el Viaxes Amarelles FSF será un rival incómodo. No es nuevo en la máxima categoría del fútbol sala femenino. Ya había militado en la misma tres temporadas en los últimos años. Actualmente cuenta con una plantilla joven y luchadora que no da un balón por perdido. El club gallego es el heredero del legendario Sal Lence de La Coruña, campeón de las dos primeras ediciones de la Liga, jugadas los años 1994-95 y 1995-96.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pabellón de Les Moreres

Sábado 6 de octubre / 16h

2ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

AE Penya Esplugues – Viaxes Amarelle FSF

_____________________________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram

Volver arriba