Saltear al contenido principal
Prèvia Setzens De Final De La Copa De La Reina || Previa Dieciseisavos De Final De La Copa De La Reina

Prèvia setzens de final de la Copa de la Reina || Previa dieciseisavos de final de la Copa de la Reina

La Penya Esplugues s’estrena a la Copa de la Reina contra el Mecanoviga Eixample a partit únic

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al Mecanoviga Eixample F.S. el divendres 6 de desembre (12h) al P.C. Real Monasterio Santa Isabel, a Barcelona, en partit de setzens de final de la Copa de la Reina de futbol sala. El nou format de la competició amb 32 equips – els 16 de 1a divisió i els 16 millors de 2a – i eliminatòries de partit únic són un camp minat obert a sorpreses imprevistes pels teòricament favorits, els equips que militen a la màxima categoria.

El matx de divendres repeteix l’enfrontament de la final de la Copa Catalunya que es va tancar amb la victòria (4-0) de les espluguines el passat 11 de setembre a Sabadell. Les jugadores, dirigides per Robert Caneda, afronten el nou matx contra el conjunt barceloní del Mecanoviga Eixample F.S., que juga a 2a divisió, amb ganes de superar la primera eliminatòria però amb gran respecte per un rival que no hi té res a perdre.

L’A.E. Penya Esplugues, que diumenge tindrà un difícil compromís de Lliga contra l’Ourense Envialia, afronta el partit de divendres amb la certesa de saber que no es pot confiar de cap de les maneres si vol superar aquesta primera ronda i entrar en el sorteig dels vuitens de final.

Fotografies: FCF
____________________________________________________
Barcelona / P.C. Real Monasterio Santa Isabel

Divendres 6 de desembre / 12h

Setzens de final Copa de la Reina de Futbol Sala

Mecanoviga Eixample F.S. – A.E. Penya Esplugues

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se estrena en la Copa de la Reina contra el Mecanoviga Eixample a partido único

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al Mecanoviga Eixample F.S. el viernes 6 de diciembre (12h) en el P.C. Real Monasterio Santa Isabel, en Barcelona, en partido de dieciseisavos de final de la Copa de la Reina de fútbol sala. El nuevo formato de la competición con 32 equipos – los 16 de 1ª división y los 16 mejores de 2ª – y eliminatorias a partido único son un campo minado abierto a sorpresas imprevistas para los teóricamente favoritos, los equipos que militan en la máxima categoría.

El encuentro del viernes repite el enfrentamiento de la final de la Copa Catalunya que se cerró con la victoria (4-0) de las espluguenses el pasado 11 de septiembre en Sabadell. Las jugadoras, dirigidas por Robert Caneda, afrontan el nuevo encuentro contra el conjunto barcelonés del Mecanoviga Eixample F.S., que juega en 2ª división, con ganas de superar la primera eliminatoria pero con gran respeto por un rival que no tiene nada que perder.

La A.E. Penya Esplugues, que el domingo tendrá un difícil compromiso de Liga contra el Ourense Envialia, afronta el partido del viernes con la certeza de saber que no se puede confiar de ninguna manera si quiere superar esta primera ronda y entrar en el sorteo de los octavos de final.

Fotografías: FCF
____________________________________________________
Barcelona / P.C. Real Monasterio Santa Isabel

Viernes 6 de diciembre / 12h

Dieciseisavos de final Copa de la Reina de Fútbol Sala

Mecanoviga Eixample F.S. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba