Saltear al contenido principal
Prèvia Vuitens De Final De La Copa De La Reina || Previa Octavos De Final De La Copa De La Reina

Prèvia vuitens de final de la Copa de la Reina || Previa octavos de final de la Copa de la Reina

La Penya Esplugues es juga a Leganés el seu futur a la Copa en un partit a cara o creu

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al Leganés F.S., el dissabte 4 de gener (18h), al pavelló La Fortuna de la ciutat madrilenya en partit únic de vuitens de final de la Copa de la Reina de futbol sala. Les madrilenyes, exemptes a setzens, volen contrarestar la irregularitat de la lliga amb un bon resultat al torneig del KO. Les espluguines buscaran la victòria per repetir la gesta de la temporada passada: jugar els quarts de final de la Copa de la Reina.

Després de recuperar progressivament les sensacions col·lectives en el tram final de la primera volta de la Lliga, l’A.E. Penya Esplugues obre l’any amb més ganes i il·lusió que mai. Les catalanes saben que es tracta d’un partit a cara o creu. Només passa la formació guanyadora i l’han de jugar com a visitants. Sortiran a la pista amb l’ànim de les grans ocasions. “Amb el format actual la Copa és una oportunitat – segons la capitana Pilar Ribes — per als equips que no ens classifiquem regularment entre els vuit primers i no la volem desaprofitar”.

La temporada passada a la lliga les blanc-i-vermelles van perdre (2-1) a Leganés en un partit molt igualat. Tot i les distàncies actuals a la classificació d’aquesta temporada – la Penya Esplugues és desena amb 19 punts i el Leganés és tretzè amb 12 punts –, és una eliminatòria oberta i sense favorit clar. Més quan es juga a partit únic a casa de les madrilenyes i el pavelló de La Fortuna no ha estat, precisament, una pista gens fàcil per a les blanc-i-vermelles.
_____________________________________________________
Leganés / Pavelló La Fortuna

Dissabte 4 de gener / 18h

1/8 de final Copa de la Reina Futbol sala femení

Leganés F.S. – A.E. Penya Esplugues

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se juega en Leganés su futuro en la Copa en un partido a cara o cruz

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al Leganés F.S., el sábado 4 de enero (18h), en el pabellón La Fortuna de la ciudad madrileña en partido único de octavos de final de la Copa de la Reina de fútbol sala. Las madrileñas, exentas en dieciseisavos, quieren contrarrestar la irregularidad de la liga con un buen resultado en el torneo del KO. Las espluguenses buscarán la victoria para repetir la hazaña de la temporada pasada: jugar los cuartos de final de la Copa de la Reina.

Tras recuperar progresivamente las sensaciones colectivas en el tramo final de la primera vuelta de la Liga, la A.E. Penya Esplugues abre el año con más ganas e ilusión que nunca. Las catalanas saben que se trata de un partido a cara o cruz. Sólo pasa la formación ganadora y lo han de jugar como visitantes. Saldrán a la pista con el ánimo de las grandes ocasiones. «Con el formato actual la Copa es una oportunidad – según la capitana Pilar Ribes – para los equipos que no nos clasificamos regularmente entre los ocho primeros y no la queremos desaprovechar».

La temporada pasada en la liga las blanquirrojas perdieron (2-1) en Leganés en un partido muy igualado. A pesar de las distancias actuales en la clasificación de esta temporada – la Penya Esplugues es décima con 19 puntos y el Leganés es decimotercero con 12 puntos -, es una eliminatoria abierta y sin favorito claro. Más aún cuando se juega a partido único en casa de las madrileñas y el pabellón de La Fortuna no ha sido, precisamente, una pista nada fácil para las blanquirrojas.
_____________________________________________________
Leganés / Pabellón La Fortuna

Sábado 4 de enero / 18h

1/8 de final Copa de la Reina Fútbol sala femenino

Leganés F.S. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba