Saltear al contenido principal
Anna Muniesa Als Jocs Olímpics De La Juventut || Anna Muniesa A Los Juegos Olímpicos De La Juventud

Anna Muniesa als Jocs Olímpics de la Juventut || Anna Muniesa a los Juegos Olímpicos de la Juventud

Anna Muniesa, als Jocs Olímpics de la Joventut amb la selecció espanyola sub18

Anna Muniesa (Barcelona, 2000), portera del primer equip femení de l’AE Penya Esplugues, ha marxat aquest dimecres cap a Buenos Aires (Argentina) amb la selecció espanyola sub-18 de futbol sala per disputar els Jocs Olímpics de la Joventut a partir de la setmana entrant. A les ordres de la seleccionadora, Clàudia Pons; el combinat espanyol jugarà contra Bolívia, Trinitat i Tobago, Tonga i Tailàndia. Debutaran dilluns 7 d’octubre.

Anna Muniesa, estudiant de disseny a la Universitat de Barcelona, es va iniciar en el futbol sala als 12 anys d’edat. Va debutar a 2a divisió nacional amb el CFS Eixample. Aquest estiu ha fitxat per l’AE Penya Esplugues. Campiona d’Espanya 2018 amb la selecció catalana sub21 i subcampiona d’Espanya 2016 i 2017 amb la selecció catalana sub17. I guanyadora del torneig classificatori per als Jocs Olímpics de la Joventut que es va jugar a Madrid amb la selecció espanyola sub-17.


Anna Muniesa, a los Juegos Olímpicos de la Juventud con la selección española sub-18

Anna Muniesa (Barcelona, 2000), portera del primer equipo femenino de la AE Penya Esplugues, partió este miércoles hacia a Buenos Aires (Argentina) con la selección española sub-18 de fútbol sala para disputar los Juegos Olímpicos de la Juventud a partir de la semana próxima. A las órdenes de la seleccionadora, Clàudia Pons, el combinado español jugará contra Bolivia, Trinidad y Tobago, Tonga y Tailandia. Debutarán el lunes 7 de octubre.

Anna Muniesa, estudiante de diseño en la Universidad de Barcelona, se inició en el fútbol sala a los 12 años de edad. Debutó en 2ª división nacional con el CFS Eixample. Este verano ha fichado por la AE Penya Esplugues. Campeona de España 2018 con la selección catalana sub-21 y subcampeona de España 2016 y 2017 con la selección catalana sub17. Y ganadora del torneo clasificatorio para los Juegos Olímpicos de la Juventud que se jugó en Madrid con la selección española sub-17.

__________________________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram

Volver arriba