Saltear al contenido principal
Anna Muniesa Convocada Per Als Entrenaments De La Selecció Espanyola Sub 18

Anna Muniesa convocada per als entrenaments de la Selecció Espanyola Sub 18

Anna Muniesa convocada per als entrenaments de la Selecció Espanyola Sub 18

Anna Muniesa (Barcelona, 2000), nova jugadora del primer equip femení de l’AE Penya Esplugues, ha estat convocada per la seleccionadora espanyola Clàudia Pons per a començar la preparació del combinat sub18 femení de futbol sala a la Ciudad del Futbol, a Las Rozas, a Madrid. Les quinze seleccionades entrenaran del 10 al 17 d’agost a les ordres de la nova responsable de les seleccions espanyoles femenines de futbol sala.

Anna Muniesa (portera), estudiant de Disseny a la Universitat de Barcelona, es va iniciar en el futbol sala als 12 anys d’edat amb el CE Vincit, primer a les competicions escolars i després com a federada a la categoria cadet-juvenil. A continuació, va vestir la camiseta de Les Corts UBAE abans de fer al salt al CFS Eixample, club amb el queal va debutar a 2a divisió nacional. Aquest estiu ha fitxat per l’AE Penya Esplugues.

Campiona d’Espanya 2018 amb la selecció catalana sub21 i subcampiona d’Espanya 2016 i 2017 amb la selecció catalana sub17. I amb la selecció espanyola sub17 guanyadora del torneig classificatori per als Jocs Olímpics de la Joventut que s’han de celebrar a Buenos Aires. La d’aquest mes d’agost és la primera convocatòria amb la sub18.


 

Anna Muniesa convocada para los entrenamientos de la Selección Española Sub 18

Anna Muniesa (Barcelona, 2000), nueva jugadora del primer equipo femenino de la AE Penya Esplugues, ha sido convocada por la seleccionadora española Clàudia Pons para iniciar la preparación del combinado sub-18 femenino de fútbol sala en la Ciudad del Fútbol, en Las Rozas, en Madrid. Las quince seleccionadas entrenarán del 10 al 17 de agosto a las órdenes de la nueva responsable de las selecciones españolas femeninas de fútbol sala.

Anna Muniesa (portera), estudiante de Diseño en la Universitat de Barcelona, se inició en el fútbol sala a los 12 años de edad con el CE Vincit, primero en las competiciones escolares y luego como federada en la categoría cadete-juvenil. A continuación, vistió la camiseta de Les Corts UBAE antes de hacer el salto al CFS Eixample, club con el que debutó en 2ª división nacional. Este verano ha fichado por la AE Penya Esplugues.

Campeona de España 2018 con la selección catalana sub-21 y subcampeona de España 2016 y 2017 con la selección catalana sub17. Y con la selección española sub17 ganadora del torneo clasificatorio para los Juegos Olímpicos de la Juventud que se celebrarán en Buenos Aires. La de este mes de agosto es la primera convocatoria con la sub-18.

Volver arriba