Saltear al contenido principal
Anna Muniesa: “Els Jocs Han Estat Una Experiència Molt Positiva” || Anna Muniesa: “Los Juegos Han Sido Una Experiencia Muy Positiva”

Anna Muniesa: “Els Jocs han estat una experiència molt positiva” || Anna Muniesa: “Los Juegos han sido una experiencia muy positiva”

Medalla de bronze als Jocs Olímpics de la Joventut

Anna Muniesa (Barcelona, 2000), portera de l’AE Penya Esplugues, ha protagonitzat un començament de temporada fulgurant. Acabada d’incorporar a la disciplina de l’equip aquest estiu, Muniesa ha pres part a la victòria de la Copa Catalunya, ha debutat a 1a divisió amb la seva nova camiseta i ha obtingut la medalla de bronze dels Jocs Olímpics de la Joventut amb la selecció espanyola sub-18 a Buenos Aires.

Reincorporada als entrenaments de la Penya Esplugues aquesta setmana, Anna Muniesa es manifesta satisfeta per l’experiència olímpica i molt esperançada amb les aspiracions de l’equip per l’actual temporada.

Amb quines sensacions tornes de Buenos Aires després de prendre part als Jocs Olímpics de la Joventut i aconseguir una medalla de bronze amb la selecció espanyola?
Contenta de tornar amb una medalla encara que no era la que teníem en ment. Els Jocs han estat una experiència molt positiva i diferent a altres campionats o concentracions que havíem fet prèviament.

Què és el t’ha sorprès més de l’experiència argentina?
La convivència en un mateix espai de tants esportistes de diferents països i esports. I la implicació de tota la ciutat de Buenos Aires amb els Jocs.

Has pogut seguir els partits del teu equip aquests dies?
Sí, he estat pendent dels resultats a través de les xarxes socials principalment.

Què esperes d’aquesta primera temporada a 1a divisió amb l’AE Penya Esplugues?
Com a equip espero que aconseguim entrar a copa i estar el més amunt de la taula possible. I a nivell individual jugar el màxim de minuts, millorar i gaudir de la primera temporada a 1a nacional.

Això és un no parar. I ara, el campionat d’Espanya de seleccions sub-20 amb Catalunya. Sou les actuals campiones. Què n’esperes?
Treballar per intentar revalidar el títol.

____________________________________________________________________________________________________________________

Medalla de bronce en los Juegos Olímpicos de la Juventud

Anna Muniesa (Barcelona, ​​2000), portera de la AE Penya Esplugues, ha protagonizado un comienzo de temporada fulgurante. Acabada de incorporar a la disciplina del equipo este verano, Muniesa ha tomado parte en la victoria de la Copa Catalunya, ha debutado en 1ª división con su nueva camiseta y ha obtenido la medalla de bronce de los Juegos Olímpicos de la Juventud con la selección española sub-18 en Buenos Aires.

Reincorporada a los entrenamientos de la Penya Esplugues esta semana, Anna Muniesa se manifiesta satisfecha por la experiencia olímpica y muy esperanzada con las aspiraciones del equipo para la actual temporada.

¿Con qué sensaciones vuelves de Buenos Aires después de tomar parte en los Juegos Olímpicos de la Juventud y conseguir una medalla de bronce con la selección española?
Contenta de volver con una medalla, aunque no era la que teníamos en mente. Los Juegos han sido una experiencia muy positiva y diferente a otros campeonatos o concentraciones que habíamos hecho previamente.

¿Qué es lo que más te ha sorprendido de la experiencia argentina?
La convivencia en un mismo espacio de tantos deportistas de diferentes países y deportes. Y la implicación de toda la ciudad de Buenos Aires con los Juegos.

¿Has podido seguir los partidos de tu equipo estos días?
Sí, he estado pendiente de los resultados a través de las redes sociales principalmente.

¿Qué esperas de esta primera temporada en 1ª división con la AE Penya Esplugues?
Como equipo espero que consigamos entrar en Copa y estar lo más arriba de la tabla posible. Y a nivel individual jugar el máximo de minutos, mejorar y disfrutar de la primera temporada en 1ª nacional.

Esto es un no parar. Y ahora, el campeonato de España de selecciones sub-20 con Catalunya. Sois las actuales campeonas. ¿Qué esperas?
Trabajar para intentar revalidar el título.

Volver arriba