Saltear al contenido principal
Balanç Temporada – Sènior Femení A

Balanç temporada – Sènior Femení A

Futbol sala femení 1a divisió

AE Penya Esplugues: «Tanquem una temporada molt positiva»

La temporada 2017-18 s’ha acabat per a l’equip sènior «A» femení de l’AE Penya Esplugues de 1a divisió nacional. És el moment de fer balanç d’aquesta gran temporada que des del club “tanquem amb una valoració molt positiva”.

Aquesta setmana amb els partits de tornada del play-off d’ascens a 1a divisió s’ha donat per finalitzada la temporada per al futbol sala femení nacional i també per al sènior A femení de la Penya Esplugues que ja ha realitzat els últims entrenaments previs a les vacances. Es l’hora del balanç.

D’entrada, des del club una felicitació múltiple “al Roldán FS pel seu magnífic títol de Lliga, al Futsi Atlético pel títol de Copa, i al Femisport Palau, Viaxes Amarelle i Sala Zaragoza que han aconseguit l’ascens a la 1a divisió nacional».

De fet, la temporada del sènior femení de l’AE Penya Esplugues és per estar molt contents del rendiment i dels resultats obtinguts. «És moment de fer valoracions dels aspectes que han marcat aquest any esportiu per al nostre equip i a partir d’aquí prendre decisions per seguir creixent com a conjunt i com a club. La veritat –considera el club– és que hem d’estar molt contents del rendiment de l’equip: guanyadores de la Copa Catalunya, vuitenes classificades amb 48 punts a la Lliga (11 punts més que la temporada anterior), 9 punts per sobre del novè classificat i a un punt del setè lloc que donava accés a la Copa d’Espanya, i tercer equip menys golejat de la categoria només per darrere del Futsi i la UA».

Destaca especialment la competitivitat demostrada per l’equip. «El més important –remarca el club– és que hem competit en la totalitat de les 30 jornades amb la sensació en cada un dels partits que hem pogut treure quelcom positiu sigui quin sigui el rival. Moltes felicitats a les noies, moltes gràcies a totes/tots les que heu participat en aquesta gran temporada!».

Ara toca treballar per la temporada següent. «Des de fa unes setmanes el club ja està treballant en la temporada vinent amb la intenció de tornar amb més força encara que aquesta temporada a fi de poder seguir creixent en un context tan competitiu com és el de la màxima categoria nacional. Durant els propers dies anirem donant notícies sobre la composició de l’equip i mantindrem informats als seguidors de les novetats que pugui haver-hi al voltant del nostre 1r equip femení».

I a les jugadores un missatge: «Descanseu el màxim possible que ben aviat serem aquí de tornada! Bones vacances noies!».


Fútbol sala femenino 1ª división

AE Penya Esplugues: «Cerramos una temporada muy positiva»

La temporada 2017-18 se ha acabado para el equipo sénior «A» femenino de la AE Penya Esplugues de 1ª división nacional. Es el momento de hacer balance de esta gran temporada que desde el club «cerramos con una valoración muy positiva».

Esta semana con los partidos de vuelta del play-off de ascenso a 1ª división se ha dado por finalizada la temporada para el fútbol sala femenino nacional y también para el sénior A femenino de la Penya Esplugues que ya ha realizado los últimos entrenamientos previos a las vacaciones. Es la hora del balance.

De entrada, desde el club una felicitación múltiple “al Roldán FS por su magnífico título de Liga, al Futsi Atlético por el título de Copa, y al Femisport Palau, Viaxes Amarelle y Sala Zaragoza que han conseguido el ascenso a la 1ª división nacional».

De hecho, la temporada del sénior femenino de la AE Penya Esplugues es para estar muy contentos del rendimiento y de los resultados obtenidos. «Es momento de hacer valoraciones de los aspectos que han marcado este año deportivo para nuestro equipo y a partir de ahí tomar decisiones para seguir creciendo como conjunto y como club. La verdad –considera el club– es que debemos estar muy contentos del rendimiento del equipo: ganadoras de la Copa Cataluña, octavas clasificadas con 48 puntos en la Liga (11 puntos más que la temporada anterior), 9 puntos por encima del noveno clasificado y a un punto del séptimo puesto que daba acceso a la Copa de España, y tercer equipo menos goleado de la categoría sólo por detrás del Futsi y la UA».

Destaca especialmente la competitividad demostrada por el equipo. «Lo más importante –remarca el club– es que hemos competido en la totalidad de las 30 jornadas con la sensación en cada uno de los partidos que hemos podido sacar algo positivo sea cual sea el rival. Muchas felicidades a las chicas, muchas gracias a todas/todos los que habéis participado en esta gran temporada».

Ahora toca trabajar para la temporada siguiente. «Desde hace unas semanas el club ya está trabajando en la próxima temporada con la intención de volver con más fuerza aún que esta temporada a fin de poder seguir creciendo en un contexto tan competitivo como es el de la máxima categoría nacional. Durante los próximos días iremos dando noticias sobre la composición del equipo y mantendremos informados a

los seguidores de las novedades que pueda haber alrededor de nuestro 1er equipo femenino».

Y a las jugadores un mensaje: «Descansad lo máximo posible que pronto estaremos aquí de vuelta! Felices vacaciones chicas!».

Volver arriba