Saltear al contenido principal
Berta Serà A L’Eurocopa! || ¡Berta Estará En La Eurocopa!

Berta serà a l’Eurocopa! || ¡Berta estará en la Eurocopa!

Quan falten dues setmanes per a la concentració de cara a la primera Eurocopa de Futbol sala femení que es disputarà a Gondomar (Portugal), ja es coneixen els noms de les 15 jugadores que representaran a Espanya el pròxim mes de febrer. La Berta Velasco, l’ala esquerrana del nostre Sènior femení, serà una de les 15 representants que lluitaran pel títol europeu.

Les noies dirigides per la seleccionadora espanyola Clàudia Pons afrontaran la competició amb una gran responsabilitat i amb ganes de guanyar després del gran treball realitzat aquests darrers mesos.

A tota l’expedició i, en especial, a la nostra jugadora, els hi desitgem molta sort per a l’Eurocopa!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Cuando faltan dos semanas para la concentración de cara a la primera Eurocopa de Fútbol sala femenino que se disputará en Gondomar (Portugal), ya se conocen los nombres de las 15 jugadoras que representarán en España el próximo mes de febrero. Berta Velasco, la ala izquierda de nuestro Sénior femenino, será una de las 15 representantes que lucharán por el título europeo.

Las chicas dirigidas por la seleccionadora española Clàudia Pons afrontarán la competición con una gran responsabilidad y con ganas de ganar después del gran trabajo realizado estos últimos meses.

A toda la expedición y, en especial, a nuestra jugadora, ¡les deseamos mucha suerte para la Eurocopa!

Volver arriba