Saltear al contenido principal
Berta Velasco Al Preeuropeu Amb La Selecció Espanyola || Berta Velasco En El Preeuropeo Con La Selección Española

Berta Velasco al Preeuropeu amb la selecció espanyola || Berta Velasco en el Preeuropeo con la selección española

Berta Velasco disputa el Preeuropeu amb la selecció espanyola

Berta Velasco, capitana de l’AE Penya Esplugues, disputa aquesta setmana a Leganés amb la selecció espanyola el Preeuropeu de futbol sala femení. Espanya té com a rivals Romania (dimecres 18.30h), Polònia (dijous 20.30h) i Itàlia (dissabte 19h). Els tres partits seran retransmesos en directe per les càmeres de GOL. La selecció guanyadora jugarà la fase final de l’Europeu el pròxim mes de febrer.

Concentrada a les ordres de l’entrenadora, Clàudia Pons, des de primers de setembre, Berta Velasco (30 anys) és l’única jugadora catalana del combinat espanyol. Internacional en 21 ocasions, juga d’ala, és esquerrana i és fixa a les últimes convocatòries de la selecció.

Té una gran qualitat individual i desplega un elevat ritme de joc que marca la diferència a la pista. Ha estat reconeguda com a millor jugadora a la Gala de les Estrelles del Futbol Català a les temporades 2013-14, 2015-16 i 2016-17.

Ha vestit la samarreta de l’històric FS Gironella, antecessor de l’actual AE Penya Esplugues, i ha jugat també a les files de l’Elx (Alacant) i de l’Orvina (Pamplona). Berta Velasco, en la plenitud de la seva carrera esportiva, és un referent en actiu del futbol sala femení català.

(Foto @Juego de Cinco)

Segueix-nos a Twitter / Facebook / Instagram


Berta Velasco disputa el Preeuropeo con la selección española

Berta Velasco, capitana de la AE Penya Esplugues, disputa esta semana en Leganés con la selección española el Preeuropeo de fútbol sala femenino. España tiene como rivales a Rumanía (miércoles 18.30h), Polonia (jueves 20.30h) e Italia (sábado 19h). Los tres partidos serán retransmitidos en directo por las cámaras de GOL. La selección ganadora jugará la fase final del Europeo el próximo mes de febrero.

Concentrada a las órdenes de la entrenadora Claudia Pons desde primeros de septiembre, Berta Velasco (30 años) es la única jugadora catalana del combinado español. Internacional en 21 ocasiones, juega de ala, es zurda y es fija en las últimas convocatorias de la selección.

Tiene una gran calidad individual y despliega un elevado ritmo de juego que marca la diferencia en la pista. Ha sido reconocida como mejor jugadora en la Gala de las Estrellas del Fútbol Catalán en las temporadas 2013-14, 2015-16 y 2016-17.

Ha vestido la camiseta del histórico FS Gironella, antecesor de la actual AE Penya Esplugues, y ha jugado también en las filas del Elche (Alicante) y del Orvina (Pamplona). Berta Velasco, en la plenitud de su carrera deportiva, es un referente en activo del fútbol sala femenino catalán.

(Foto @Juego de Cinco)

Síguenos en Twitter / Facebook / Instagram

Volver arriba