Saltear al contenido principal
Berta Velasco Fa Història I Es Proclama Campiona D’Europa Amb La Selecció Espanyola || Berta Velasco Hace Historia Y Se Proclama Campeona De Europa Con La Selección Española

Berta Velasco fa història i es proclama campiona d’Europa amb la selecció espanyola || Berta Velasco hace historia y se proclama campeona de Europa con la selección española

Berta Velasco, capitana del primer equip femení de l’A.E. Penya Esplugues, s’ha proclamat campiona d’Europa de futbol sala amb la selecció espanyola després de derrotar Portugal amb solvència (4-0) a la final jugada aquest diumenge al pavelló multiusos de Gondomar (Portugal). Amb aquesta victòria la selecció espanyola fa història i s’adjudica la primera Eurocopa de futbol sala femení organitzada per la UEFA. A la semifinal Espanya ja s’havia imposat (5-0) a Rússia. 

La selecció espanyola, entrenada per la catalana Clàudia Pons, es va avançar aviat en un partit viscut amb molta intensitat a la pista pels dos equips i a les grades pels aficionats que omplien el pavelló. Tot i el domini en el marcador (3-0 al descans), el combinat espanyol va haver de treballar de valent durant tot el partit per frenar les envestides de les portugueses i poder aixecar al final la copa de campiones d’Europa.

La jugadora de l’A.E. Penya Esplugues Berta Velasco (30 anys) juga d’ala i és esquerrana. És una de les fixes en les convocatòries de la selecció espanyola de futbol sala dels últims anys. El triomf a l’Eurocopa amb la selecció espanyola li arriba en la plenitud de la seva carrera esportiva. Escollida recentment com a millor jugadora de la temporada 2017-18 i reconeguda com a millor jugadora a la Gala de les Estrelles del Futbol Català en quatre de les cinc últimes temporades, Berta Velasco s’erigeix en un referent en actiu del futbol sala femení.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Berta Velasco, capitana del primer equipo femenino de la A.E. Penya Esplugues, se ha proclamado campeona de Europa de fútbol sala con la selección española tras derrotar a Portugal con solvencia (4-0) en la final jugada este domingo en el pabellón multiusos de Gondomar (Portugal). Con esta victoria la selección española hace historia y se adjudica la primera Eurocopa de fútbol sala femenino organizada por la UEFA. En la semifinal España ya se había impuesto (5-0) a Rusia.

La selección española, entrenada por la catalana Clàudia Pons, se adelantó pronto en un partido vivido con mucha intensidad en la pista por los dos equipos y en las gradas por los aficionados que llenaban el pabellón. A pesar del dominio en el marcador (3-0 al descanso), el combinado español tuvo que trabajar duro durante todo el partido para frenar las embestidas de las portuguesas y poder levantar al final la copa de campeonas de Europa.

La jugadora de la A.E. Penya Esplugues Berta Velasco (30 años) juega de ala y es zurda. Es una de las fijas en las convocatorias de la selección española de fútbol sala en los últimos años. El triunfo en la Eurocopa con la selección española le llega en la plenitud de su carrera deportiva. Elegida recientemente como mejor jugadora de la temporada 2017-18 y reconocida como mejor jugadora en la Gala de las Estrellas del Fútbol Catalán en cuatro de las cinco últimas temporadas, Berta Velasco se erige en un referente en activo del fútbol sala femenino.

 

Volver arriba