Saltear al contenido principal
Berta Velasco, Millor Jugadora 2016-17 A La Gala De Les Estrelles Del Futbol Català. || Berta Velasco, Mejor Jugadora 2016-17 En La Gala De Las Estrellas Del Fútbol Catalán

Berta Velasco, millor jugadora 2016-17 a la Gala de les Estrelles del Futbol Català. || Berta Velasco, mejor jugadora 2016-17 en la Gala de las Estrellas del Fútbol Catalán

Link de la Gala: https://www.youtube.com/watch?v=h1d5EulMz8s

Berta Velasco, capitana de l’AE Penya Esplugues, ha estat reconeguda com a millor jugadora de futbol sala femení de la temporada 2016-17 a la Gala de les Estrelles del Futbol Català. La cerimònia ha estat retransmesa per Esport3 des de l’antiga fàbrica Estrella Damm, a Barcelona.

Berta Velasco (29 anys) ha estat l’elegida entre les tres finalistes pels vots dels clubs, de les jugadores i del jurat de la gala. Les altres dues finalistes han estat Helena Roig, també de l’AE Penya Esplugues, i Estefania Jémez, del Femisport Palau.

Velasco ha declarat que el guardó li fa «molta il·lusió» i que representa «un incentiu per seguir treballant i creixent com a jugadora». La internacional de l’AE Penya Esplugues ha remarcat que “és un honor ser aquí. Aquest premi és gràcies a les meves companyes i als entrenadors que he tingut durant la meva trajectòria esportiva. Sense ells no hauria arribat enlloc».

Fixa de les convocatòries de la selecció espanyola, Berta Velasco és la líder de l’equip blanc-i-vermell. Reconeguda per tercera vegada (2013-14, 2015-16 i 2016-17) com a millor jugadora de la temporada a la Gala de les Estrelles del Futbol Català, juga d’ala i és esquerrana. Té una gran qualitat i desplega un elevat ritme de joc que marca la diferència.

Ha vestit la samarreta de l’històric FS Gironella, antecessor de l’actual AE Penya Esplugues, i ha jugat també a les files de l’Elx (Alacant) i de l’Orvina (Pamplona). Berta Velasco, en la plenitud de la seva carrera esportiva, és un referent en actiu del futbol sala femení català.

Hores abans de la Gala de les Estrelles, Velasco ha vist ratificada una vegada més la seva alta qualitat esportiva amb una nova convocatòria per formar part de la selecció espanyola que disputarà del 8 al 10 de desembre el Torneig IV Nacions contra Rússia, Portugal i Itàlia.

 


 

Berta Velasco, capitana de la AE Penya Esplugues, ha sido reconocida como mejor jugadora de fútbol sala femenino de la temporada 2016-17 en la Gala de las Estrellas del Fútbol Catalán. La ceremonia ha sido retransmitida por Esport3 desde la antigua fábrica Estrella Damm, en Barcelona.

Berta Velasco (29 años) ha sido elegida entre las tres finalistas a través de los votos de los clubes, de las jugadoras y del jurado de la gala. Las otras finalistas han sido Helena Roig, también de la AE Penya Esplugues, y Estefania Jémez, del Femisport Palau.

Velasco ha declarado que el galardón le hace «mucha ilusión» y que representa «un incentivo para seguir trabajando y creciendo como jugadora». La internacional de la AE Penya Esplugues ha remarcado que «es un honor estar aquí. Este premio se debe a mis compañeras de equipo y a los entrenadores que he tenido durante mi trayectoria deportiva. Sin ellos, no habría llegado a ninguna parte».

Fija de las convocatorias de la selección española, Berta Velasco es la líder del equipo blanquirojo. Reconocida por tercera vez (2013-14, 2015-16 y 2016-17) como mejor jugadora de la temporada en la Gala de las Estrellas del Fútbol Catalán, juega de ala y es zurda. Tiene una gran calidad y despliega un elevado ritmo de juego que marca la diferencia.

Ha vestido la camiseta del histórico FS Gironella, antecesor de la actual AE Penya Esplugues, y ha jugado también en las filas del Elche (Alicante) y del Orvina (Pamplona). Berta Velasco, en la plenitud de su carrera deportiva, es un referente en activo del fútbol sala femenino catalán.

Horas antes de la Gala de las Estrellas, Velasco ha visto ratificada una vez más su alta calidad deportiva con una nueva convocatoria para formar parte de la selección española que disputará del 8 al 10 de diciembre el Torneo IV Naciones contra Rusia, Portugal e Italia.

Volver arriba