Saltear al contenido principal
Berta Velasco, Nominada Als Premis Fosbury 2019  || Berta Velasco Nominada A Los Premios Fosbury 2019

Berta Velasco, nominada als Premis Fosbury 2019 || Berta Velasco nominada a los Premios Fosbury 2019

La capitana de l’A.E. Penya Esplugues, Berta Velasco, ha estat nominada a al guardó de millor dona esportista de l’any dels Premis Fosbury 2019 com a campiona d’Europa de futbol sala i jugadora “clau” de la Penya Esplugues. També figuren entre les nominades Ona Carbonell, natació sincronitzada, Laia Palau, bàsquet, Laia Sanz, pilot de motos, Queralt Castellet, snowboarder, Roser Tarragó, waterpolo, i Laura Puigdueta, hoquei sobre patins, entre altres.

Fosbury, la revista catalana de tot l’altre esport, ha obert paral·lelament la votació al públic per definir els premis populars als millors esportistes 2019. Es poden votar (https://fosbury.cat/fosbudiary/votacio-premis-fosbury-2019-millor-dona-esportista/) totes les candidatures nominades fins al dia 1 de gener de 2020. Fosbury farà públic el veredicte del jurat i el veredicte dels lectors a primers d’any.

Berta Velasco, que juga d’ala i és esquerrana, va fer història aquest any en el futbol sala en proclamar-se campiona d’Europa de futbol sala amb la selecció espanyola. Reconeguda recentment com a millor jugadora a la Gala de les Estrelles del Futbol Català per cinquena vegada, s’erigeix, de nou, com a referent del futbol sala femení.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La capitana de la A.E. Penya Esplugues, Berta Velasco, ha sido nominada al galardón de mejor mujer deportista del año de los Premios Fosbury 2019 como campeona de Europa de fútbol sala y jugadora «clave» de la Penya Esplugues. También figuran entre las nominadas Ona Carbonell, natación sincronizada, Laia Palau, baloncesto, Laia Sanz, piloto de motos, Queralt Castellet, snowboarder, Roser Tarragó, waterpolo, y Laura Puigdueta, hockey sobre patines, entre otras.

Fosbury, la revista catalana del otro deporte, ha abierto paralelamente la votación al público para definir los premios populares a los mejores deportistas 2019. Se pueden votar (https://fosbury.cat/fosbudiary/votacio-premis-fosbury-2019-millor-dona-esportista/) todas las candidaturas nominadas hasta el día 1 de enero de 2020. Fosbury hará público el veredicto del jurado y el veredicto de los lectores a primeros de año.

Berta Velasco, que juega de ala y es zurda, hizo historia este año en el fútbol sala al proclamarse campeona de Europa de fútbol sala con la selección española. Reconocida recientemente como mejor jugadora en la Gala de les Estrelles del Futbol Català por quinta vez, se erige, de nuevo, como referente del fútbol sala femenino.

Volver arriba