Saltear al contenido principal
Berta Velasco, Triada Millor Jugadora De La Temporada 17-18 || Berta Velasco, Elegida Mejor Jugadora De La Temporada 17-18

Berta Velasco, triada millor jugadora de la temporada 17-18 || Berta Velasco, elegida mejor jugadora de la temporada 17-18

La jugadora del sènior femení de l’A.E. Penya Esplugues, Berta Velasco Casals, ha estat escollida per les jugadores de tots els equips de futbol sala femení com a millor jugadora de la temporada 2017-18. Berta rebrà el guardó a la gala del Comitè Nacional de Futbol Sala que tindrà lloc dimecres vinent a la Residència de la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid).

Amb Berta Velasco ha estat escollit com a millor jugador Fabrizio Bastezini ‘Gadeia’, de l’Inter Movistar. A més també s’ha designat Silvia Aguete, del Poio Pescamar, com a millor portera, i Paco Sedano, del FC Barcelona, ja retirat, com a millor porter.

Berta Velasco (30 anys), capitana de l’A.E. Penya Esplugues, és una de les fixes en les convocatòries de la selecció espanyola dels últims anys. Reconeguda com a millor jugadora a la Gala de les Estrelles del Futbol Català en quatre de les cinc últimes temporades (2013-14, 2015-16, 2016-17 i 2017-18), juga d’ala i és esquerrana. Té una gran qualitat i desplega un ritme de joc elevat que marca la diferència.

Ha vestit la indumentària de l’històric F.S. Gironella, antecessor de l’actual A.E. Penya Esplugues, i ha jugat també a les files de l’Elx (Alacant) i de l’Orvina (Pamplona). En la plenitud de la seva carrera esportiva, és un referent en actiu del futbol sala femení.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La jugadora del sénior femenino de la A.E. Penya Esplugues, Berta Velasco Casals, ha sido elegida por las jugadoras de todos los equipos de fútbol sala femenino como mejor jugadora de la temporada 2017-18. Berta recibirá el galardón en la gala del Comité Nacional de Fútbol Sala que tendrá lugar el próximo miércoles en la Residencia de la Ciudad del Fútbol de Las Rozas (Madrid).

Con Berta Velasco ha sido elegido como mejor jugador Fabrizio Bastezini ‘Gadea’, del Inter Movistar. Además, también se ha designado a Silvia Aguete, del Poio Pescamar, como mejor portera, y a Paco Sedano, del F.C. Barcelona, ​​ya retirado, como mejor portero.

Berta Velasco (30 años), capitana del AE Penya Esplugues, es una de las fijas en las convocatorias de la selección española de los últimos años. Reconocida como mejor jugadora en la Gala de las Estrellas del Fútbol Catalán en cuatro de las cinco últimas temporadas (2013-14, 2015-16, 2016-17 y 2017-18), juega de ala y es zurda. Tiene una gran calidad y despliega un ritmo de juego elevado que marca la diferencia.

Ha vestido la indumentaria del histórico F.S. Gironella, antecesor del actual A.E. Penya Esplugues, y ha jugado también en las filas del Elche (Alicante) y del Orvina (Pamplona). En la plenitud de su carrera deportiva, es un referente en activo del fútbol sala femenino.

 

Volver arriba