Saltear al contenido principal
Campiones! || ¡Campeonas!

Campiones! || ¡Campeonas!

Des del Club volem felicitar a les tres jugadores que van ser Campiones amb la seva Selecció Comarcal. L’Aina Torrents, la Paula Jiménez i la Paula Villar, amb gran participació al campionat, van ser Campiones a la categoria infantil femenina amb el Baix Llobregat.

L’equip, que va superar la fase de grups com a primer del grup 2 després de guanyar a la selecció de Tarragona i Terres Ebre, i empatar amb el Barcelonès/Vallès Occidental, es va enfrontar a la semifinal a la selecció d’Andorra a la qual va guanyar amb autoritat. Ja a la Final, es tornava a repetir l’enfrontament contra la selecció del Barcelonès/Vallès Occidental però aquesta vegada acabaria amb un 1 a 3 final després de remuntar un 1 a 0 inicial. Els tres gols de la remuntada van arribar dels peus de l’Aina i de la Paula Villar.

Pel treball realitzat al Campionat i, encara més, pel que esteu realitzant dia a dia amb el Club, volem donar-vos l’enhorabona i l’empenta per a continuar treballant com ho esteu fent!

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Desde el Club queremos felicitar a las tres jugadoras que fueron Campeonas con su Selección Comarcal. Aina Torrents, Paula Jiménez y Paula Villar, con gran participación en el campeonato, fueron Campeonas en la categoría infantil femenina con el Baix Llobregat.

El equipo, que superó la fase de grupos como primero del grupo 2 después de ganar a la selección de Tarragona y Terres Ebre, y empatar con el Barcelonès/Vallès Occidental, se enfrentó en la semifinal a la selección de Andorra a la cual ganó con autoridad. Ya en la Final, se volvía a repetir el enfrentamiento contra la selección del Barcelonès/Vallès Occidental pero esta vez acabaría con un 1 a 3 final después de remontar un 1 a 0 inicial. Los tres goles de la remontada llegaron de los pies de Aina y de Paula Villar.

Por el trabajo realizado en el Campeonato y, todavía más, por el que estáis realizando día a día con el Club, ¡queremos daros la enhorabuena y el empujón para continuar trabajando como lo estáis haciendo!

Volver arriba