Saltear al contenido principal
Campiones De Copa Catalunya!!

Campiones de Copa Catalunya!!

CRÒNICA: La Penya Esplugues revalida la Copa Catalunya contra La Concòrdia (4-1) per tercera vegada consecutiva

(FCF).- L’AE Penya Esplugues domina la final des de l’inici i es proclama campiona de Catalunya per tercer any consecutiu en superar el CD La Concòrdia per 4 a 1.

L’AE Penya Esplugues, com a vigent campiona de la Copa Catalunya Sènior Femenina de Futbol Sala, ha fet valer el seu paper de favorita a la final i ha sortit amb força per tenir el control de la pilota. Les ocasions de gol que han generat no han trigat en arribar, però una inspirada Jésica Cobos ho ha aturat tot.

La Concòrdia ha sabut mantenir la posició, tot i els atacs constants de les rivals. Els espais els ha trobat en els contraatacs i en un d’ells, creat en un córner en contra, Sònia Blanco ha conduït fins a la frontal de l’àrea, on Alba Laguna ha culminat la jugada amb un xut ras. Les jugadores de la Penya Esplugues, de 1ª Divisió Nacional, han tingut paciència per moure la pilota d’una banda a l’altra de la pista, buscant l’error de La Concòrdia, d’una categoria inferior.

Amb pausa i seny, la Penya Esplugues ha gaudit de cinc minuts que han capgirat el partit. Pilar Ribes ha aconseguit superar Jésica Cobos amb una vaselina, i poc després, ha estat Marta de los Riscos qui ha fet el segon amb un xut a mitja alçada que se li ha escapat a Clàudia Oviedo, que ha substituït la seva companya aprofitant un temps mort. Amb La Concòrdia tocada anímicament, De los Riscos ha marxat en velocitat per la banda i ha servit en safata el gol a Estela Cantero, que només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa.

A la segona part, els gols s’han vist ben aviat. Rebent una passada en diagonal, Laura Oliva ha sortit victoriosa en l’u contra u que ha creat davant Jésica Cobos, posant més distància en el marcador. Tot i això, La Concòrdia no ha baixat els braços en cap moment i ha insistit en el xut exterior. En una d’aquestes ocasions, Anna Domingo ha marcat un gran gol des de mig camp que s’ha colat per l’escaire.

Quan l’equip de La Llagosta ha realitzat ràpides transicions, és quan ha trobat els espais necessaris per encarar porteria, però en l’últim remat han estat desencertades. En el tram final, les forces han escassejat i l’assetjament de les blanc-i-vermelles ha estat implacable, inclús enviant dues pilotes al pal.

Amb l’1-4 definitiu, la Penya Esplugues es torna a proclamar campiona de Catalunya per tercera vegada consecutiva i reafirma, així, el seu domini a la Copa Catalunya Sènior Femenina.

Fitxa tècnica

La Concòrdia: Clàudia Oviedo, Sonia Blanco, Iris Gutiérrez, Alba Laguna, Paula Jiménez, Ainoa Romero, Cristina Ancosta, Paula Pérez, Clara Llorens, Marta Villagrasa, Sònia Ancosta, Jésica Cobos i Anna Domingo.

AE Penya Esplugues: Anna Muniesa, Laia Beltrán, Estela Cantero, Arantxa Medina, Iris Amaro, Cèlia Catà, Marta de los Riscos, Pilar Ribes, Laura Oliva, Zoe Juanes i Nerea Vilalta.

Col·legiats: Xavier Garcia Sánchez i Jordi Centeno Bono (àrbitres), Fernando López Prat (tercer àrbitre), Irene Martínez àrbitra assistent). Amonestada amb targeta groga: Laura Oliva (Penya

Esplugues).

Palau Blaugrana. 1.200 espectadors. En l’entrega de trofeus, el subdirector del Consell Català de l’Esport, Oriol Marcé, el president de la Comissió Gestora de l’FCF, José Domingo Valls, i el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF, José Miguel Calle, han fet entrega d’una rèplica de la Copa al conjunt arbitral de la final. Valls ha donat el plat de subcampiones al CD La Concòrdia, mentre que Marcé ha lliurat la copa de campiones a l’AE Penya Esplugues. A la final també ha assistit el president del CD La Concòrdia, Antonio Rubio, i el vicepresident de l’AE Penya Esplugues, Juan Carlos Hueto, entre d’altres.

Gols:

1-0, min. 10 Pilar Ribes

2-0, min 13 Marta de los Riscos

3-0, min 15 Estela Cantero

4-0, min 22 Laura Oliva

4-1, min 25 Anna Domingo


CRÓNICA: La Penya Esplugues revalida la Copa Cataluyaa contra La Concòrdia (4-1) por tercera vez consecutiva

(FCF) .- La AE Penya Esplugues domina la final desde el inicio y se proclama campeona de Catalunya por tercer año consecutivo al superar al CD La Concòrdia por 4 a 1.

La AE Penya Esplugues, como vigente campeona de la Copa Cataluya Senior Femenina de Fútbol Sala, ha hecho valer su papel de favorita en la final y ha salido con fuerza para tener el control del balón. Las ocasiones de gol que han generado no han tardado en llegar, pero una inspirada Jésica Cobos lo ha parado todo.

La Concòrdia ha sabido mantener la posición, a pesar de los ataques constantes de las rivales. Los espacios los ha encontrado en los contraataques y en uno de ellos, creado en un córner en contra, Sonia Blanco ha conducido hasta la frontal del área, donde Alba Laguna ha culminado la jugada con un disparo raso. Las jugadoras de la Penya Esplugues, de 1ª División Nacional, han tenido paciencia para mover el balón de un lado a otro de la pista, buscando el error de La Concòrdia, de una categoría inferior.

Con pausa y cordura, la Penya Esplugues ha disfrutado de cinco minutos que han dado la vuelta al partido. Pilar Ribes ha conseguido superar a Jésica Cobos con una vaselina, y poco después, ha sido Marta de los Riscos quien ha hecho el segundo con un disparo a media altura que se le ha escapado a Claudia Oviedo, que ha sustituido su compañera aprovechando un tiempo muerto. Con La Concòrdia tocada anímicamente, De los Riscos ha marchado en velocidad por la banda y ha servido en bandeja el gol a Estela Cantero, que sólo ha tenido que empujar el balón al fondo de la red.

En la segunda parte, los goles se han visto pronto. Recibiendo un pase en diagonal, Laura Oliva ha salido victoriosa en el uno contra uno que ha creado ante Jésica Cobos, poniendo más distancia en el marcador. Sin embargo, La Concòrdia no ha bajado los brazos en ningún momento y ha insistido en el tiro exterior. En una de estas ocasiones, Anna Domingo ha marcado un gran gol desde medio campo que se coló por la escuadra.

Cuando el equipo de La Llagosta ha realizado rápidas transiciones, es cuando ha encontrado los espacios necesarios para encarar portería, pero en el último remate han estado desacertadas. En el tramo final, las fuerzas han escaseado y el acoso de las blanquirojas ha sido implacable, incluso enviando dos balones al palo.

Con el 1-4 definitivo, la Penya Esplugues se vuelve a proclamar campeona de Catalunya por tercera vez consecutiva y reafirma, así, su dominio en la Copa Catalana Senior Femenina.

Ficha técnica

La Concòrdia: Claudia Oviedo, Sonia Blanco, Iris Gutiérrez, Alba Laguna, Paula Jiménez, Ainoa Romero, Cristina Ancosta, Paula Pérez, Clara Llorens, Marta Villagrasa, Sonia Ancosta, Jésica Cobos y Anna Domingo.

AE Penya Esplugues: Anna Muniesa, Laia Beltrán, Estela Cantero, Arantxa Medina, Iris Amaro, Cèlia Catà, Marta de los Riscos, Pilar Ribes, Laura Oliva, Zoe Juanes y Nerea Vilalta.

Colegiados: Xavier Garcia Sánchez y Jordi Centeno Bono (árbitros), Fernando López Prat (tercer árbitro), Irene Martínez (árbitra asistente). Amonestada con tarjeta amarilla: Laura Oliva (Penya Esplugues).

Palau Blaugrana. 1.200 espectadores. En la entrega de trofeos, el subdirector del Consejo Catalán del Deporte, Oriol Marcé, el presidente de la Comisión Gestora de la FCF, José Domingo Valls, y el director de la Liga Catalana de Fútbol Sala de la FCF, José Miguel Calle, han hecho entrega de una réplica de la Copa al conjunto arbitral de la final. Valls ha dado el plato de subcampeonas el CD La Concòrdia, mientras que Marcé ha entregado la copa de campeonas a la AE Penya Esplugues. A la final también ha asistido el presidente del CD La Concòrdia, Antonio Rubio, y el vicepresidente de la AE Penya Esplugues, Juan Carlos Hueto, entre otros.

Goles:

1-0, min. 10 Pilar Ribes

2-0, min 13 Marta de los Riscos

3-0, min 15 Estela Cantero

4-0, min 22 Laura Oliva

4-1, min 25 Anna Domingo

Volver arriba