Saltear al contenido principal
Cara I Creu Per A La Selecció Espanyola || Cara Y Cruz Para La Selección Española

Cara i creu per a la Selecció Espanyola || Cara y cruz para la Selección Española

La Selecció Espanyola de futbol sala femení va disputar abans d’ahir i ahir dos partits amistosos contra Portugal amb una victòria per a cada selecció.

Dimarts, les noies de Clàudia Pons van aconseguir una meritòria victòria després de remontar un resultat advers d’1-3.Les espanyoles van necessitar un gran treball col•lectiu per acabar amb un 4-3 al marcador de Los Realejos ( Tenerife).

Ahir, a l’últim escenari abans de la semifinal de l’Europa a Gondomar (Portugal), un gol a falta de 19 segons del final del partit li va donar la victòria a Portugal a la Granadilla de Abona ( Tenerife) en un partit en el qual Espanya va tenir més domini del joc.
La Berta Velasco, que va ser titular en tots dos enfrontaments, va comptar amb una gran participació als dos amistosos.

(Fotografia: SeFutFem)

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Selección Española de fútbol sala femenino disputó antes de ayer y ayer dos partidos amistosos contra Portugal con una victoria para cada selección.
Martes, las chicas de Clàudia Pons consiguieron una meritoria victoria después de remontar un resultado adverso de 1-3. Las españolas necesitaron un gran trabajo col•lectivo para acabar con un 4-3 al marcador de Los Realejos ( Tenerife).

Ayer, al ultim escenario antes de la semifinal de la Europa a Gondomar (Portugal), un gol a falta de 19 según del final del partido le dio la victoria en Portugal en la Granadilla de Abona ( Tenerife) en un partido en el cual España tuvo más dominio del juego.
Berta Velasco, que fue titular en ambos enfrentamientos, contó con una gran participación a los dos amistosos.

 

(Fotografía: SeFutFem)

Volver arriba