Saltear al contenido principal
Comencen Les Comarcals! || ¡Comienzan Las Comarcales!

Comencen les Comarcals! || ¡Comienzan las Comarcales!

Avui es dóna tret de sortida a la 8ª edició dels Campionats Comarcals de seleccions base de futbol sala que es viurà, una edició més, a la Ciutat esportiva de Blanes a Blanes. Al llarg del dia d’avui es disputaran els partits de fase de grups mentre que només les seleccions classificades disputaran la fase final demà al matí. Els nostres jugadors i jugadores, amb la selecció del Baix Llobregat (color grana), tindran la següent participació:

  • L’Aina Torrents, la Paula Jiménez i la Paula Villar, amb la infantil femenina, jugaran a les 15 hores contra la selecció de Tarragona i a les 19 hores contra la selecció del Barcelonès/Vallès Occidental. Tots dos enfrontaments tindran lloc a la pista blava de la Ciutat esportiva.
  • L’Alex Hernando, amb la cadet masculina, serà el primer dels nostres en estrenar-se i jugarà a les 13 hores contra la selecció de Lleida a la pista blava mentre que contra la selecció de Catalunya Central jugarà a les 18 hores a la pista verda nº4.
  • La Laia Haro i la María Melero repeteixen els mateixos enfrontaments que la infantil femenina i jugaran, amb la cadet femenina, a les 14 hores contra la selecció de Tarragona i a les 18 hores contra la selecció del Barcelonès/Vallès Occidental. Tots dos partits tindran lloc a la pista vermella.

Aprofitem l’ocasió, novament, per desitja’ls-hi una molt bona experiència. Estem molt orgullosos de vosaltres!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Hoy se da pistoletazo de salida a la 8ª edición de los Campeonatos Comarcales de selecciones base de fútbol sala que se vivirá, una edición más, en la Ciutat deportiva de Blanes a Blanes. A lo largo del día de hoy se disputarán los partidos de fase de grupos mientras que sólo las selecciones clasificadas disputarán la fase final mañana por la mañana. Nuestros jugadores y jugadoras, con la selección del Baix Llobregat (color granate), tendrán la siguiente participación:

  • Aina Torrents, Paula Jiménez y Paula Villar, con la infantil femenina, jugarán a las 15 horas contra la selección de Tarragona y a las 19 horas contra la selección del Barcelonès/Vallès Occidental. Los dos enfrentamientos tendrán lugar en la pista azul de la Ciutat deportiva.
  • Alex Hernando, con la cadete masculina, será el primero de los nuestros en estrenarse y jugará en las 13 horas contra la selección de Lleida en la pista azul mientras que contra la selección de Cataluña Central jugará a las 18 horas en la pista verde nº4.
  • Laia Haro y María Melero repiten los mismos enfrentamientos que la infantil femenina y jugarán, con la cadete femenina, a las 14 horas contra la selección de Tarragona y a las 18 horas contra la selección del Barcelonès/Vallès Occidental. Los dos partidos tendrán lugar en la pista roja.

Aprovechamos la ocasión, nuevamente, por desearles una muy buena experiencia. ¡Estamos muy orgullosos de vosotros!

Volver arriba