Saltear al contenido principal
Convocades Amb La Selecció Catalana || Convocadas Con La Selección Catalana

Convocades amb la Selecció Catalana || Convocadas con la Selección Catalana

Novament, cinc de les nostres jugadores estan convocades amb la Selecció Catalana

La Laia Haro, la Mireia Gómez i la Mireia Tremps estan citades novament el proper dilluns 22 d’octubre, a les 20 hores, al segon entrenament de la Selecció Sub-17 femenina, mentres que per part de la Daniela Salvat és la primera convocatòria. L’entrenament tindrà lloc al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló. En aquesta categoria, el club serà, novament, el màxim representant aportant fins a quatre jugadores.

La Marta de los Riscos, d’altra banda, està convocada al segon entrenament de la Selecció Sub-20 femenina sent la seva primera convocatòria. L’entrenament també tindrà lloc el proper dilluns, a les 21.30 hores, a Cervelló.

Des del club us desitgem molta sort noies!

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Nuevamente, cinco de nuestras jugadoras están convocadas con la Selección Catalana

Laia Haro, Mireia Gómez y Mireia Tremps están citadas el próximo lunes 22 de Octubre, a las 20 horas, al segundo entreno de la Selección Sub-17 femenina, mientras que por parte de Daniela Salvat es la primera convocatoria. El entreno tendrá lugar en el Pabellón Municipal Xavier Ballber en Cervelló. En esta categoría, el club será, nuevamente, el máximo representante aportando hasta cuatro jugadoras.

Marta de los Riscos, por su parte, está convocada para el segundo entreno de la Selección Sub-20 femenina siendo su primera convocatoria. El entreno también tendrá lugar en próximo lunes, a las 21.30 horas, en Cervelló.

¡Desde el club os deseamos mucha suerte chicas!

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram.
Volver arriba