Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

L’Aina i la Paula se’n van de convivències amb la selecció

Aquest cap de setmana, la Selecció Catalana Infantil femenina farà unes Jornades de convivències a Calella conjuntament amb la Infantil masculina.

Les més petites, que faran tres sessions d’entrenament al llarg dels dos dies, estan convocades el pròxim dissabte dia 2 de febrer, a les 9.30 hores, al Pavelló municipal d’Arenys de Munt, a Arenys de Munt, per fer la seva primera sessió d’entrenament. A les 17 hores, la segona sessió es durà a la Ciutat esportiva de Blanes, a Blanes. L’endemà, a les 9.30 hores, la tercera sessió es farà al Pavelló poliesportiu El Palauet de Palafolls.

La selecció, que s’allotjarà a Calella durant el cap de setmana, donarà punt final a la convivència després de la tercera sessió realitzada a Palafolls.

Desitgem a les nostres jugadores que gaudeixin de l’experiència amb la resta de jugador/es seleccionats/des!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Aina y Paula se van de convivencias con la selección

Este fin de semana, la Selección Catalana Infantil femenina hará unas Jornadas de convivencias en Calella conjuntamente con la Infantil masculina.

Las más pequeñas, que harán tres sesiones de entrenamiento a lo largo de los dos días, están convocadas el próximo sábado día 2 de febrero, a las 9.30 horas, en el Pavelló municipal d’Arenys de Munt, en Arenys de Munt, para hacer su primera sesión de entrenamiento. A las 17 horas, la segunda sesión se llevará en la Ciutat esportiva de Blanes, en Blanes. El día siguiente, a las 9.30 horas, la tercera sesión se hará en el Pavelló poliespotiu El Palauet de Palafolls.

La selección, que se alojará en Calella durante el fin de semana, dará punto final a la convivencia después de la tercera sesión realizada en Palafolls.

¡Deseamos a nuestras jugadoras que disfruten de la experiencia con el resto de jugador/se seleccionados/des!

Volver arriba