Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

L’Aina i la Paula tornen als entrenaments!

Després d’una setmana de descans per la Fase Final de les categories Sub17 i Sub20 femenines disputada a Las Rozas, a la qual les seleccions catalanes van quedar Subcampiones i Campiones d’Espanya respectivament, tornen els entrenaments de l’altra categoria femenina en actiu!

En aquest cas, l’Aina Torrents i la Paula Villar tornaran a entrenar demà diumenge, 17 de febrer, al Pavelló esportiu municipal Can Cases de Martorell, estant convocades a les 15 hores.

A la representació més jove del Club li va quedant menys per a disputar el pròxim mes el Campionat d’Espanya de Seleccions. Desitgem a totes dues que aprofitin aquestes sessions de preparació per a continuar creixent com a jugadores! Sou molt grans!

_____________________________________________________________________________________________________________________

¡Aina y Paula vuelven a los entrenamientos!

Después de una semana de descanso por la Fase Final de las categorías Sub17 y Sub20 femeninas disputada en Las Rozas, en la cual las selecciones catalanas quedaron Subcampeonas y Campeonas de España respectivamente, ¡vuelven los entrenamientos de la otra categoría femenina en activo!

En este caso, Aina Torrents y Paula Villar volverán a entrenar mañana domingo, 17 de febrero, en el Pabellón deportivo municipal Can Cases de Martorell, estando convocadas a las 15 horas.

A la representación más joven del Club le va quedando menos para disputar el próximo mes el Campeonato de España de Selecciones. ¡Deseamos a ambas que aprovechen estas sesiones de preparación para continuar creciendo como jugadoras! ¡Sois muy grandes!

Volver arriba