Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

L’Aina i la Paula continuen preparant-se pel Campionat!

Una setmana més, les nostres jugadores estan convocades per l’entrenament de la Selecció Catalana en categoria Infantil femenina.

A falta de pràcticament un mes per la disputa del Campionat d’Espanya de seleccions, aquest cop les nostres estan citades al pavelló municipal Xavier Ballber de Cervelló a les 17.10 hores. Unes instal·lacions que, conjuntament amb el pavelló municipal Can Cases de Martorell, se estan convertint en l’escenari de preparació de les Seleccions Catalanes aquesta temporada.

A totes dues, que estan fent un gran treball amb els seus equips, els animem a que continuin treballant com ho estan fent!

_____________________________________________________________________________________________________________________

¡Aina y Paula siguen preparándose para el Campeonato!

Una semana más, nuestras jugadoras están convocadas para el entrenamiento de la Selección Catalana en categoría Infantil femenina.

A falta de prácticamente un mes para la disputa del Campeonato de España de selecciones, esta vez las nuestras están citadas en el pabellón municipal Xavier Ballber de Cervelló a las 17.10 horas. Unas instalaciones que, conjuntamente con el pabellón municipal Can Cases de Martorell, se están convirtiendo en el escenario de preparación de las Selecciones Catalanas esta temporada.

A ambas, que están haciendo un gran trabajo con sus equipos, ¡les animamos a que continúen trabajando como lo están haciendo!

Volver arriba