Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

L’Aina i la Paula a un peu del Campionat d’Espanya!

Aquest diumenge, dia 24 de març, la Selecció Catalana Infantil femenina tindrà davant l’últim escenari de preparació abans de marxar a terres andaluses.
Aquesta setmana, la convocatòria és a les 17.10 hores, una setmana més, al pavelló esportiu municipal Can Cases de Martorell.
La selecció marxarà cap Almeria el pròxim dimecres per a disputar el Campionat d’Espanya. Un campionat que, per a les catalanes, donarà el tret de sortida el dijous 28 de març a Las Cabañuelas (Almeria).
A totes dues en especial, i a la resta de l’equip, els hi desitgem que gaudeixin de totes les experiències viscudes juntes!

_____________________________________________________________________________________________________________________
 

¡Aina y Paula a un pie del Campeonato de España!

Este domingo, día 24 de marzo, la Selección Catalana Infantil femenina tendrá delante el último escenario de preparación antes de marchar a tierras andaluzas.
Esta semana, la convocatoria es a las 17.10 horas, una semana más, en el pabellón deportivo municipal Can Cases de Martorell.
La selección marchará hacia Almería el próximo miércoles para disputar el Campeonato de España. Un campeonato que, para las catalanas, dará el pistoletazo de salida el jueves 28 de marzo en Las Cabañuelas (Almería).
A las dos en especial, y al resto del equipo, ¡les deseamos que disfruten de todas las experiencias vividas juntas!

Volver arriba