Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Claudia Ciércoles i Axel Cusí convocats amb la Selecció Catalana!

Després de la finalització dels Campionats autonòmics oficials en diferents categories femenines i masculines, aquesta setmana s’estrenen les seleccions catalanes aleví femenina i prebenjamín masculina.

Claudia, jugadora de l’infantil femení, està convocada el pròxim diumenge dia 12, a les 17.30 hores, al pavelló municipal Xavier Ballber de Cervelló amb la selecció aleví femenina.

Axel, per part seva, està convocat a les 16 hores, el mateix dia i en les mateixes instal·lacions, amb la selecció prebenjamí masculina.

Des del Club volem felicitar tots dos jugadors per les seves respectives convocatòries! Estem convençuts que aquestes es deuen al gran treball que estan realitzant diàriament i els animem que continuïn creixent com ho estan fent. Gaudiu del premi i de l’experiència!

_____________________________________________________________________________________________________________________

¡Claudia Ciércoles y Axel Cusí convocados con la Selección Catalana!

Tras la finalización de los Campeonatos autonómicos oficiales en diferentes categorías femeninas y masculinas, esta semana se estrenan las selecciones catalanas alevín femenina y prebenjamín masculina.

Claudia, jugadora del infantil femenino, está convocada el próximo domingo día 12, a las 17.30 horas, en el pabellón municipal Xavier Ballber de Cervelló con la selección alevín femenina.

Axel, por su parte, está convocado a las 16 horas, el mismo día y en las mismas instalaciones, con la selección prebenjamín masculina.

¡Desde el Club queremos felicitar a ambos jugadores por sus respectivas convocatorias! Estamos convencidos de que estas se deben al gran trabajo que están realizando a diario y les animamos a que sigan creciendo como lo están haciendo. ¡Disfrutad del premio y de la experiencia!

Volver arriba