Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

L’Axel torna a estar convocat, i la Claudia i la Lara formen part de les 12 seleccionades!

Després d’unes primeres convocatòries on van ser preseleccionats, Axel Cusí, Claudia Ciércoles i Lara Rodríguez han estat convocats de nou pels entrenaments de la Selecció Catalana de Futbol Sala.

D’una banda, l’Axel Cusí forma part de la convocatòria de 16 jugadors a la categoria Prebenjamí. La convocatòria tindrà lloc el pròxim diumenge 26 de maig, a les 16.15 hores, al pavelló municipal Xavier Ballber de Cervelló.

D’altra banda, la Claudia Ciércoles i la Lara Rodríguez formen part de les 12 jugadores seleccionades per a la categoria Aleví femenina. Totes dues jugadores estan convocades també el pròxim diumenge a les mateixes instal·lacions però, en aquesta ocasió, a les 17.45 hores.

Des del Club volem felicitar-los pel gran treball realitzat amb els seus equips i pel premi aconseguit gràcies a això. Gaudiu de l’experiència!

_____________________________________________________________________________________________________________________

¡Axel vuelve a estar convocado, y Claudia y Lara forman parte de las 12 seleccionadas!

Después de unas primeras convocatorias donde fueron preseleccionados, Axel Cusí, Claudia Ciércoles y Lara Rodríguez han sido convocados de nuevo para los entrenamientos de la Selección Catalana de Fútbol Sala.

Por un lado, Axel Cusí forma parte de la convocatoria de 16 jugadores en la categoría Prebenjamín. La convocatoria tendrá lugar el próximo domingo 26 de mayo, a las 16.15 horas, en el pabellón municipal Xavier Ballber de Cervelló.

Por otro lado, Claudia Ciércoles y Lara Rodríguez forman parte de las 12 jugadoras seleccionadas para la categoría Alevín femenina. Ambas jugadoras están convocadas el próximo domingo también en las mismas instalaciones pero, en esta ocasión, a las 17:45 horas.

Desde el Club queremos felicitarles por el gran trabajo realizado con sus equipos y por el premio conseguido gracias a ello. ¡Disfrutad de la experiencia!

Volver arriba