Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

L’Axel forma part dels 12 seleccionats, la Lara i la Clàudia jugaran un partit amb la Selecció Catalana!

-Axel Cusí forma part de la convocatòria de 12 jugadors a la categoria Prebenjamí. La convocatòria tindrà lloc diumenge que ve 9 de juny, a les 16.00 hores, al pavelló municipal Nou d’Arenys de Munt.

  • D’altra banda, les nostres joves jugadores estan convocades novament amb la Selecció Catalana Aleví femenina per a disputar un partit a Arenys de Munt.

Ambdues jugadores estan convocades el pròxim diumenge, 9 de juny, a les 17.30 hores al pavelló municipal Nou d’Arenys de Munt. Amb aquesta darrera convocatòria es tanca un cercle de tres entrenaments i un partit d’una selecció de promoció que les introdueix per a futures convocatòries amb seleccions que ja disputen campionats.

Desitgem que gaudeixin d’aquest acomiadament realitzant un bon joc i compartint aquesta experiència amb els companys! Molta sort peques!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Axel forma parte de los 12 seleccionados, Lara y Claudia jugarán un partido con la Selección Catalana!

-Axel Cusí forma parte de la convocatoria de 12 jugadores a la categoría Prebenjamí. La convocatoria tendrá lugar el próximo domingo 9 de junio, a las 16.00 horas, al pabellón municipal Nuevo de Arenys de Munt.

– Por otro lado, nuestras jóvenes jugadoras están convocadas nuevamente con la Selección Catalana Alevín femenina para disputar un partido en Arenys de Munt.

Ambas jugadoras están convocadas el próximo domingo, 9 de junio, a las 17.30 horas en el pabellón municipal Nou de Arenys de Munt. Con esta última convocatoria se cierra un círculo de tres entrenamientos y un partido de una selección de promoción que les introduce para futuras convocatorias con selecciones que ya disputan campeonatos.

¡Deseamos que disfruten de esta despedida realizando un buen juego y compartiendo esta experiencia con los compañeros! ¡Mucha suerte peques!

Volver arriba