Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Les nostres jugadores hi seran al Campionat d’Espanya!

Una setmana més, ens han arribat les convocatòries de les Seleccions Catalanes femenines Sub-17 i Sub-20. En aquesta darrera convocatòria només es citen a les 12 jugadores que representaran a Catalunya en el Campionat d’Espanya en les diferents categories i, en aquests llistats, hi són les nostres!

 

La Daniela Salvat, la Mireia Gómez i la Mireia Tremps estan convocades novament pel pròxim dilluns dia 26 de novembre, a les 18 hores, al Pavelló esportiu municipal Can Cases de Martorell.

Mentre que, per la seva part, l’Anna Muniesa i la Marta de los Riscos, ho estan a les 19.30 hores, el mateix dilluns a les mateixes instal·lacions.

Enhorabona a totes per la gran feina que esteu fent i per haver aconseguit, una temporada més cadascuna de vosaltres, formar part de la Selecció Catalana!

_____________________________________________________________________________________________________________________

¡Nuestras jugadoras estarán en el Campeonato de España!

Una semana más, nos han llegado las convocatorias de las Selecciones Catalanas femeninas Sub-17 y Sub-20. En esta última convocatoria sólo se citan a las 12 jugadoras que representarán a Cataluña en el Campeonato de España en las diferentes categorías y, en estos listados, ¡están las nuestras!

 

Daniela Salvat, Mireia Gómez y Mireia Tremps están convocadas nuevamente por el próximo lunes día 26 de noviembre, a las 18 horas, en el Pabellón deportivo municipal Can Cases de Martorell.

Mientras que, por su parte, Anna Muniesa y la Marta de los Riscos, lo están a las 19.30 horas, el mismo lunes en las mismas instalaciones.

¡Enhorabuena a todas por el gran trabajo que estáis haciendo y por haber conseguido, una temporada más cada una de vosotras, formar parte de la Selección Catalana!

Volver arriba