Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Gelida i Sant Joan Despí acolliran els nous entrenaments

Després dels partits disputats el passat dilluns contra el F.S. Sabadell femení «A» i contra el C.F.S. Eixample «A» respectivament, aquesta setmana ens han arribat les convocatòries de les Seleccions Catalanes femenines Sub-17 i Sub-20 amb 13 jugadores a cadascuna.

La Daniela Salvat, la Mireia Gómez i la Mireia Tremps entrenaran el pròxim diumenge, dia 2 de desembre, a les 19 hores, al Pavelló esportiu municipal de Gelida a Gelida.

Mentre que, per la seva part, l’Anna Muniesa i la Marta de los Riscos, entrenaran el dilluns 3 de desembre, a les 20.15 hores, al Pavelló Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

Ja queda menys per a que aquestes noies visquin de nou un campionat amb la Selecció Catalana i des del Club volem fer-les arribar molta força per a aquest tram final.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Gelida y Sant Joan Despí acogerán los nuevos entrenamientos

Después de los partidos disputados el pasado lunes contra el F.S. Sabadell femení «A» y contra el C.F.S. Eixample «A» respectivamente, esta semana nos han llegado las convocatorias de las Selecciones Catalanas femeninas Sub-17 y Sub-20 con 13 jugadoras en cada una.

Daniela Salvat, Mireia Gómez y Mireia Tremps entrenarán el próximo domingo, día 2 de diciembre, a las 19 horas, en el Pabellón deportivo municipal de Gelida en Gelida.

Mientras que, por su parte, Anna Muniesa y la Marta de los Riscos, entrenarán el lunes 3 de diciembre, a las 20.15 horas, en el Pabellón Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

Ya queda menos para que estas chicas vivan de nuevo un campeonato con la Selección Catalana y desde el Club queremos hacerles llegar mucha fuerza para este tramo final.

Volver arriba