Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Les Seleccions Catalanes es desplacen al Maresme

Després que al llarg d’aquesta setmana es fessin oficials els llistats definitius de jugadores que hi participaran en els Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials a Sabadell del 2 al 5 de gener, les Seleccions Catalanes estan citades demà, diumenge, al Pavelló nou municipal d’Arenys de Munt a Arenys de Munt.

Tant la Daniela Salvat, la Mireia Gómez i la Mireia Tremps amb la Sub17 femenina, com l’Anna Muniesa i la Marta de los Riscos amb la Sub20 femenina, estan convocades a les 16.15 hores a les mateixes instal·lacions.

Cal tenir en compte que tant la Marta de los Riscos com l’Anna Muniesa estan citades demà mateix, a Torrejón de Ardoz, amb la Selecció Espanyola absoluta i l’All Star de la Lliga respectivament, per a disputar un partit amistós entre ambdós combinats el pròxim dilluns 10 de desembre. Per aquest motiu, cap de les dues jugadores de la Sub20 femenina podrà assistir a la nova cita amb la Selecció Catalana.

A continuar aprenent i gaudint de les experiències noies!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Las Selecciones Catalanas se desplazan al Maresme

Después de que a lo largo de esta semana se hicieran oficiales los listados definitivos de jugadoras que participarán en los Campeonatos de España de Selecciones Territoriales en Sabadell del 2 al 5 de enero, las Selecciones Catalanas están citadas mañana, domingo, en el Pavelló nou municipal de Arenys de Munt en Arenys de Munt.

Tanto Daniela Salvat, Mireia Gómez y Mireia Tremps con la Sub17 femenina, como Anna Muniesa y Marta de los Riscos con la Sub20 femenina, están convocadas a las 16.15 horas en las mismas instalaciones.

Hay que tener en cuenta que tanto Marta de los Riscos como Anna Muniesa están citadas mañana mismo, en Torrejón de Ardoz, con la Selección Española absoluta y el All Star de la Liga respectivamente, para disputar un partido amistoso entre ambos combinados el próximo lunes 10 de diciembre. Por este motivo, ninguna de las dos jugadoras de la Sub20 femenina podrá asistir a la nueva cita con la Selección Catalana.

¡A continuar aprendiendo y disfrutando de las experiencias chicas!

Volver arriba