Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

La Infantil femenina es suma a la Sub17 i Sub20 femenina

La novetat de la setmana la protagonitzen l’Aina Torrents, la Paula Jiménez i la Paula Villar que, després d’haver guanyat aquest cap de setmana el Campionat Comarcal amb la selecció del Baix Llobregat, han estat convocades amb la Selecció Catalana Infantil femenina.

L’Aina Torrents, la temporada passada ja va poder disputar un Campionat d’Espanya amb la selecció sent Campiones d’Espanya i fa dues temporades, sent aleví encara, es va quedar a les portes de formar part de les 12 jugadores triades. A la Paula Villar, la temporada passada ja li va arribar el reconeixement sent convocada amb la Selecció Catalana a la categoria aleví femenina. Així mateix, per a la Paula Jiménez és la primera convocatòria. Totes tres formen part d’una llista que acull a 18 nenes i estan convocades el pròxim diumenge dia 16 de desembre, a les 17.10 hores, al Pavelló esportiu municipal Can Cases a Martorell. 

D’altra banda, la Daniela Salvat, la Mireia Gómez i la Mireia Tremps, després d’haver entrenat conjuntament amb la Sub20 femenina, disputaran un partit de preparació el pròxim dilluns 17 de desembre contra el Sènior A femení del C.F.S. Eixample. La Sub17 femenina, com la Infantil femenina, està convocada al Pavelló esportiu municipal Can Cases de Martorell a les 18 hores.

Pel que fa a l’Anna Muniesa i a la Marta de los Riscos, després d’haver-se perdut l’últim entrenament amb la Sub20 femenina per les convocatòries de l’All Star i la Selecció Espanyola respectivament, estan convocades el dilluns, a les 19.30 hores, a les mateixes instal·lacions de Martorell per a disputar també un partit (rival desconegut).

Desitgem molta sort a les més petites per afrontar les noves convocatòries i molta força a les que ja afronten el tram final de la preparació pels Campionats d’Espanya!

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Infantil femenina se suma a la Sub17 y Sub20 femenina

La novedad de la semana la protagonizan Aina Torrents, Paula Jiménez y Paula Villar que, después de haber ganado este fin de semana el Campeonato Comarcal con la selección del Baix Llobregat, han sido convocadas con la Selección Catalana Infantil femenina.

Aina Torrents, la temporada pasada ya pudo disputar un Campeonato de España con la selección siendo Campeonas de España y hace dos temporadas, siendo alevín todavía, se quedó a las puertas de formar parte de las 12 jugadoras elegidas. A Paula Villar, la temporada pasada ya le llegó el reconocimiento siendo convocada con la Selección Catalana en la categoría alevín femenina. Así mismo, para Paula Jiménez es la primera convocatoria. Las tres forman parte de una lista que acoge a 18 niñas y están convocadas el próximo domingo día 16 de diciembre, a las 17.10 horas, en el Pavelló esportiu municipal Can Cases en Martorell. 

Por otro lado, Daniela Salvat, Mireia Gómez y Mireia Tremps, después de haber entrenado conjuntamente con la Sub20 femenina, disputarán un partido de preparación el próximo lunes 17 de diciembre contra el Sénior A femenino del C.F.S. Eixample. La Sub17 femenina, como la Infantil femenina, está convocada en el Pavelló esportiu municipal Can Cases de Martorell a las 18 horas.

En cuanto a Anna Muniesa y la Marta de los Riscos, después de haberse perdido el último entrenamiento con la Sub20 femenina por las convocatorias del All Star y la Selección Española respectivamente, están convocadas el lunes, a las 19.30 horas, en las mismas instalaciones de Martorell para disputar también un partido (rival desconocido).

¡Deseamos mucha suerte a las más pequeñas para afrontar las nuevas convocatorias y mucha fuerza a las que ya afrontan el tramo final de la preparación para los Campeonatos de España!

Volver arriba