Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

L’Aina i la Paula Villar es sumen als Campionats d’Espanya!

Després que aquest passat cap de setmana es disputessin les Fases Prèvies dels Campionats d’Espanya, aquests pròxims diumenge i dilluns es reprenen els entrenaments de la Selecció Catalana femenina.

– La novetat d’aquesta setmana la protagonitzen l’Aina Torrents i la Paula Villar a l’estar dintre del tall de les 12 jugadores que disputaran el Campionat d’Espanya al maig. La convocatòria de la Infantil femenina és aquest diumenge, 13 de gener, a les 14.45 hores, al pavelló esportiu municipal de Can Cases de Martorell.
– La Sub17 de la Daniela Salvat, la Mireia Gómez i la Mireia Tremps, per la seva banda, està convocada el pròxim dilluns, 14 de gener, a les 19 hores a les mateixes instal·lacions per a preparar la Fase Final del campionat.
– Mentre que la Sub21 de l’Anna Muniesa i la Marta de los Riscos, convocada també el dilluns però a les 20.45 hores, entrenarà al pavelló municipal Xavier Ballber de Cervelló amb el mateix objectiu de fer un gran paper a Las Rozas (Madrid).

A les nostres set guerreres els enviem molta empenta per a continuar treballant!

_____________________________________________________________________________________________________________________

¡Aina y Paula Villar se suman a los Campeonatos de España!

Después de que este pasado fin de semana se disputaran las Fases Previas de los Campeonatos de España, estos próximos domingo y lunes se retoman los entrenamientos de la Selección Catalana femenina.

– La novedad de esta semana la protagonizan Aina Torrents y Paula Villar al estar dentro del corte de las 12 jugadoras que disputarán el Campeonato de España en mayo. La convocatoria de la Infantil femenina es este domingo, 13 de enero, a las 14.45 horas, en el pabellón deportivo municipal de Can Cases de Martorell.

– La Sub17 de Daniela Salvat, Mireia Gómez y Mireia Tremps, por su parte, está convocada el próximo lunes, 14 de enero, a las 19 horas en las mismas instalaciones para preparar la Fase Final del campeonato.

– Mientras que la Sub21 de Anna Muniesa y Marta de los Riscos, convocada también el lunes pero a las 20.45 horas, entrenará en el pabellón municipal Xavier Ballber de Cervelló con el mismo objetivo de hacer un gran papel en Las Rozas (Madrid).

¡A nuestras siete guerreras les enviamos mucho empuje para continuar trabajando!

Volver arriba