Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Les nostres continuen preparant-se pels Campionats d’Espanya

Aquesta vegada, el Pavelló municipal Xavier Ballber de Cervelló acollirà els tres entrenaments de les Seleccions Catalanes femenines distribuïts en dos dies, el diumenge 20 i el dilluns 21 de gener.

– L’Aina Torrents i la Paula Villar, després del partit amistós disputat el passat diumenge en el qual l’Aina no va poder participar per coincidir amb el seu partit amb el Juvenil Femení, estan convocades el diumenge, a les 17.10 hores, per a realitzar un entrenament.

– La Daniela Salvat, la Mireia Gómez i la Mireia Tremps, per una banda, estan convocades el pròxim dilluns, a les 19 hores.

– D’altra banda, també el dilluns, l’Anna Muniesa i la Marta de los Riscos, lesionada des de la Fase Prèvia disputada a Sabadell, estan citades a les 20.45 hores.

A totes set, els hi desitgem molta sort i força!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Las nuestras continúan preparándose por los Campeonatos de España

Esta vez, el Pabellón municipal Xavier Ballber de Cervelló acogerá los tres entrenamientos de las Selecciones Catalanas femeninas distribuidos en dos días, el domingo 20 y el lunes 21 de enero.

– Aina Torrents y Paula Villar, después del partido amistoso disputado el pasado domingo en el cual Aina no pudo participar por coincidir con su partido con el Juvenil Femenino, están convocadas el domingo, a las 17.10 horas, para realizar un entrenamiento.

– Daniela Salvat, Mireia Gómez y Mireia Tremps, por un lado, están convocadas el próximo lunes, a las 19 horas.

– Por otro lado, también el lunes, Anna Muniesa y la Marta de los Riscos, lesionada desde la Fase Previa disputada en Sabadell, están citadas a las 20.45 horas.

A las siete, ¡les deseamos mucha suerte y fuerza!

Volver arriba