Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Cinc de les nostres jugadores tornen a ser convocades amb la Selecció Catalana.

La Daniela Salvat, la Mireia Gómez i la Mireia Tremps tornen a estar convocades! En aquesta ocasió, aquest cinquè entrenament de la Selecció Sub-17 femenina tindrà lloc, com a convocatòries enrere, al Pavelló municipal Xavier Ballber de Cervelló, el proper dilluns 11 de novembre a les 20 hores.

D’altra banda, l’Anna Muniesa i la Marta de los Riscos també repeteixen convocatòria amb la Selecció Sub-20 femenina! Aquest cinquè entrenament també tindrà lloc el proper dilluns a Cervelló; en aquest cas, a les 21.30 hores.

Una setmana més, volem felicitar-vos pel treball que esteu fent!

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

Cinco de nuestras  jugadoras vuelven a estar convocadas con la Selección Catalana.

Daniela Salvat, Mireia Gómez y Mireia Tremps vuelven a estar convocadas! En esta ocasión, este quinto entreno de la Selección Sub-17 femenina tendrá lugar, como convocatorias atrás, en el Pabellón municipal Xavier Ballber de Cervelló, el próximo lunes 11 de noviembre a las 20 horas.

Por otro lado, Anna Muniesa y Marta de los Riscos  también repiten convocatoria con la Selección Sub-20 femenina! Este quinto entreno también tendrá lugar el próximo lunes en Cervelló; en este caso, a las 21.30 horas.

Una semana más, queremos felicitaros por el trabajo que estáis haciendo!

Volver arriba