Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Comarcal Baix Llobregat || Convocatoria Comarcal Baix Llobregat

Convocatòria Selecció Comarcal Baix Llobregat || Convocatoria Comarcal Baix Llobregat

L’Aina, la Paula Jiménez i la Paula Villar tancaran el cicle amb la Selecció Comarcal

Les nostres jugadores, que van resultar Campiones amb el Baix Llobregat en els darrers Campionats Comarcals disputats en el mes de gener, tornen a estar convocades per acomiadar la temporada.

La convocatòria serà el pròxim dissabte 8 de juny, a les 10.40 hores, al pavelló municipal Salvador Boada d’Olesa de Montserrat. Totes 3 engloben una convocatòria de 12 jugadores que posaran un punt final aquesta temporada a les comarcals disputant partits amistosos amb altres seleccions comarcals.

Tot i que les tres ja coneixen l’experiència, els hi desitgem que l’aprofitin per a continuar creixent i gaudint tant de les companyes com de la pilota!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Aina, Paula Jiménez y Paula Villar cerrarán el ciclo con la Selección Comarcal

Nuestras jugadoras, que resultaron Campeonas con el Baix Llobregat en los últimos Campeonatos Comarcales disputados en el mes de enero, vuelven a estar convocadas para despedir la temporada.

La convocatoria será el próximo sábado 8 de junio, a las 10.40 horas, e el pabellón municipal Salvador Boada de Olesa de Montserrat. Las 3 engloban una convocatoria de 12 jugadoras que pondrán un punto final esta temporada a las comarcales, disputando partidos amistosos con otras selecciones comarcales.

A pesar de que las tres ya conocen la experiencia, ¡les deseamos que la aprovechen para continuar creciendo y disfrutando tanto de las compañeras como de la pelota!

Volver arriba