Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Espanyola || Convocatoria Selección Española

Convocatòria Selecció Espanyola || Convocatoria Selección Española

Berta, Estela i Riscos preseleccionades amb la Selecció Espanyola!

Tres de les nostres jugadores del Sènior femení han estat preseleccionades per a participar en el X Torneig Internacional Amistós de Futbol Sala Femení que es jugarà el pròxim mes de maig a Moscou (Rússia).


Després que el mes passat la Berta guanyés el primer Europeu amb la Selecció Espanyola, torna a una nova convocatòria. Així mateix, la Marta de los Riscos, que ja ha estat seleccionada amb anterioritat, tindrà una nova oportunitat per seguir creixent com a jugadora. Mentre que la novetat de la convocatòria la protagonitza l’Estela! Des que fos seleccionada per l’espanyola per primera vegada quan militava al A.D. Alcorcón F.S.F. no havia tornat a estar convocada, però el gran treball que està fent amb el primer equip femení ha estat valorat des de la selecció i li permetrà comptar amb oportunitat per a disputar el torneig.

Volem felicitar a totes tres per aquest reconeixement al seu gran treball i desitjar-ls-hi molta força per afrontar la convocatòria!

_____________________________________________________________________________________________________________________

¡Berta, Estela y Riscos preseleccionadas con la Selección Española!

Tres de nuestras jugadoras del Sénior femenino han sido preseleccionadas para participar en el X Torneo Internacional Amistoso de Fútbol Sala Femenino que se jugará el próximo mes de mayo en Moscú (Rusia).

Después de que el mes pasado Berta ganara el primer Europeo con la Selección Española, vuelve a una nueva convocatoria. Así mismo, Marta de los Riscos, que ya ha sido seleccionada con anterioridad, tendrá una nueva oportunidad para seguir creciendo como jugadora. ¡Mientras que la novedad de la convocatoria la protagoniza Estela! Desde que fuera seleccionada por la española por primera vez cuando militaba en el A.D. Alcorcón F.S.F. no había vuelto a estar convocada, pero el gran trabajo que está haciendo con el primer equipo femenino ha sido valorado desde la selección y le permitirá contar con oportunidad para disputar el torneo.

¡Queremos felicitar a las tres por este reconocimiento a su gran trabajo y desearles mucha fuerza para afrontar la convocatoria!

Volver arriba