Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Espanyola || Convocatoria Selección Española

Convocatòria Selecció Espanyola || Convocatoria Selección Española

Laura Oliva, convocada per primera vegada amb la selecció espanyola

Laura Oliva (Molins de Rei, 1997), jugadora del primer equip femení de l’A.E. Penya Esplugues, ha estat convocada per la seleccionadora Clàudia Pons per a disputar dos partits amistosos amb la selecció espanyola absoluta femenina de futbol sala contra el Japó els dies 10 i 11 de desembre a les localitats gallegues de Marín i Burela.

Amb aquesta convocatòria, Laura debuta en una llista de la selecció espanyola. L’enfrontament contra les japoneses serà el seu primer partit internacional amb el combinat espanyol ja que no havia estat convocada mai amb les categories inferiors.

Després de vestir la samarreta del C.F.S. Molins 99 i del F.S. Castelldefels, Laura Oliva (universal), va debutar a 1a divisió amb la Penya Esplugues fa cinc temporades. Amb les blanc-i-vermelles ha jugat la final a 8 de la Copa de la Reina aquesta temporada i també ha guanyat les quatre últimes edicions de la Copa Catalunya. Campiona d’Espanya sub-21 amb la selecció catalana, la temporada que va ser entrenada per Clàudia Pons, Oliva ha defensat en reiterades ocasions els colors de la selecció catalana.

Tècnica d’Esports a l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat. És graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) i cursa actualment el Màster professional d’Alt Rendiment en esports d’equip. Compagina la feina i els estudis amb el futbol sala.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Laura Oliva, convocada por primera vez con la selección española

Laura Oliva (Molins de Rei, 1997), jugadora del primer equipo femenino de la A.E. Penya Esplugues, ha sido convocada por la seleccionadora Claudia Pons para disputar dos partidos amistosos con la selección española absoluta femenina de fútbol sala contra Japón los días 10 y 11 de diciembre en las localidades gallegas de Marín y Burela.

Con esta convocatoria, Laura debuta en una lista de la selección española. El enfrentamiento contra las japonesas será su primer partido internacional con el combinado español ya que no había sido convocada nunca con las categorías inferiores.

Después de vestir la camiseta del C.F.S. Molins 99 y del F.S. Castelldefels, Laura Oliva (universal), debutó en 1ª división con la Penya Esplugues hace cinco temporadas. Con las blanquirrojas ha jugado la final a 8 de la Copa de la Reina esta temporada y también ha ganado las cuatro últimas ediciones de la Copa Catalunya. Campeona de España sub-21 con la selección catalana, la temporada que fue entrenada por Claudia Pons, Oliva ha defendido en reiteradas ocasiones los colores de la selección catalana.

Técnica de Deportes en el Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat. Es graduada en Ciencias de la Actividad Física y el Deporte (CAFE) y cursa actualmente el Master profesional de Alto Rendimiento en deportes de equipo. Compagina el trabajo y los estudios con el fútbol sala.

Volver arriba