Saltear al contenido principal
Convocatòries Seleccions Comarcals Baix Llobregat || Convocatorias Comarcales Baix Llobregat

Convocatòries Seleccions Comarcals Baix Llobregat || Convocatorias Comarcales Baix Llobregat

Convocatòries definitives

Aquest diumenge vinent, dia 25 de novembre, Olesa de Montserrat acollirà diferents partits contra diverses Seleccions Comarcals disputats a instal·lacions diferents. Aquestes convocatòries, integrades ja per 12 jugadors i jugadores, són definitives; els convocats citats aquesta setmana representaran al Club els pròxims dies 8 i 9 de desembre a Blanes:

– L’Aina Torrens, la Paula Jiménez i la Paula Villar, convocades amb la categoria Infantil femenina al Pavelló municipal Sant Bernat, jugaran un partit amistós a les 17.15 hores contra la Selecció Comarcal Infantil femenina de Girona/Maresme/Vallès Oriental/Osona.

– L’Àlex Hernando, convocat amb la categoria Cadet masculina al Pavelló municipal Salvador Boada, jugarà un partit amistós a les 16.00 hores contra la Selecció Comarcal Cadet masculina del Vallès Oriental.

– I la Laia Haro i la María Melero, convocades amb la categoria Cadet femenina a Pabelló municipal Sant Bernat, jugaran un partit amistós a les 18.30 hores contra la Selecció Comarcal Cadet femenina de Girona/Maresme/Vallès Oriental/Osona.

Moltes felicitats a tots sis per la feina feta que us ha permès estar entre els 12 seleccionats i seleccionades que gaudiran d’una nova edició dels Campionats Comarcals! I a tots aquells nens i nenes que heu estat convocats aquestes darreres setmanes o no us ha arribat el reconeixement encara, us animem al fet que continueu treballant de valent! També estem orgullosos de tots vosaltres!

____________________________________________________________________________________________________________________

Convocatorias definitivas

Este el próximo domingo, día 25 de noviembre, Olesa de Montserrat acogerá diferentes partidos contra varias Selecciones Comarcales disputados en instalaciones diferentes. Estas convocatorias, integradas ya por 12 jugadores y jugadoras, son definitivas; los convocados citados esta semana representarán al Club los próximos días 8 y 9 de diciembre a Blanes:

Aina Torrens,  Paula Jiménez y  Paula Villar, convocadas con la categoría Infantil femenina en el Pabellón municipal Sant Bernat, jugarán un partido amistoso a las 17.15 horas contra la Selección Comarcal Infantil femenina de Girona/Maresme/Vallès Oriental/Osona.

Àlex Hernando, convocado con la categoría Cadete masculina en el Pabellón municipal Salvador Boada, jugará un partido amistoso a las 16.00 horas contra la Selección Comarcal Cadete masculina del Vallès Oriental.

– Y  Laia Haro y  María Melero, convocadas con la categoría Cadete femenina en el Pabellón municipal Sant Bernat, jugarán un partido amistoso a las 18.30 horas contra la Selección Comarcal Cadete femenina de Girona/Maresme/Vallès Oriental/Osona.

¡Muchas felicidades a los seis por el trabajo hecho que os ha permitido estar entre los 12 seleccionados y seleccionadas que disfrutarán de una nueva edición de los Campeonatos Comarcales! Y a todos aquellos niños y niñas que habéis sido convocados estas últimas semanas o no os ha llegado el reconocimiento todavía, ¡os animamos a que continuéis trabajando! ¡También estamos orgullosos de todos vosotros!

Volver arriba