Saltear al contenido principal
Convocatòries Seleccions Comarcals Baix Llobregat || Convocatorias Comarcales Baix Llobregat

Convocatòries Seleccions Comarcals Baix Llobregat || Convocatorias Comarcales Baix Llobregat

Últim entrenament abans dels Campionats

Després dels partits disputats el passat diumenge a Olesa, aquest diumenge vinent, dia 2 de desembre, Molins de Rei i La Palma de Cervelló acolliran els últims entrenaments de preparació pel Campionat Comarcal que es disputarà els pròxims dies 8 i 9 de desembre a Blanes. En aquestes darreres convocatòries hi són de nou convocats:

– L’Aina Torrents, la Paula Jiménez i la Paula Villar, de la categoria Infantil femenina, al Pavelló poliesportiu La Sínia de Molins de Rei, a les 15 hores.

– L’Àlex Hernando, de la categoria Cadet masculina, al Poliesportiu municipal de La Palma de La Palma de Cervelló, a les 18 hores.

– I la Laia Haro i la María Melero, de la categoria Cadet femenina, al Pavelló poliesportiu La Sínia de Molins de Rei, a les 18 hores.

Des del Club us enviem molta força per afrontar l’últim entrenament!

 

____________________________________________________________________________________________________________________

 

Último entrenamiento antes de los Campeonatos

Después de los partidos disputados el pasado domingo en Olesa, este el próximo domingo, día 2 de diciembre, Molins de Rei y La Palma de Cervelló acogerán los últimos entrenamientos de preparación por el Campeonato Comarcal que se disputará los próximos días 8 y 9 de diciembre a Blanes. En estas últimas convocatorias están de nuevo convocados:

– Aina Torrents, Paula Jiménez y Paula Villar, de la categoría Infantil femenina, al Pabellón polideportivo La Sínia de Molins de Rei, a las 15 horas.

– Àlex Hernando, de la categoría Cadete masculina, al Polideportivo municipal de La Palma de La Palma de Cervelló, a las 18 horas.

– Y Laia Haro y María Melero, de la categoría Cadete femenina, al Pabellón polideportivo La Sínia de Molins de Rei, a las 18 horas.

Desde el Club os enviamos mucha fuerza para afrontar el último entrenamiento!

Volver arriba