Saltear al contenido principal
Convocatòries Seleccions Comarcals Baix Llobregat || Convocatorias Comarcales Baix Llobregat

Convocatòries Seleccions Comarcals Baix Llobregat || Convocatorias Comarcales Baix Llobregat

Ja són aquí els Campionats Comarcals!

Després de cinc setmanes de preparació on s’han realitzat quatre entrenaments i un partit amistós, i on s’han anant formant les diferents seleccions, aquest cap de setmana de 8 i 9 de desembre es jugaran els Campionats Comarcals a Blanes. La Ciutat Esportiva de Blanes, que compta amb sis pistes de futbol sala, donarà tret de sortida a 12 Seleccions Comarcals masculines i 6 femenines representades en 4 categories (benjamí, aleví, infantil i cadet) i 2 categories (infantil i cadet), respectivament. Al llarg de tot el dissabte es disputaran tots els partits de fase de grup mentre que, d’altra banda, el diumenge es disputaran les semifinals i les finals de cada categoria. La nostra selecció, la del Baix Llobregat en categoria masculina i la del Baix Llobregat/Catalunya Central en categoria femenina, estarà representada amb el color grana.

En aquesta ocasió, el nostre jugador i les nostres jugadores estan citats conjuntament a la Ciutat Esportiva de Blanes:

– L’Aina Torrents, la Paula Jiménez i la Paula Villar, de la categoria Infantil femenina, estan convocades a les 13 hores i jugaran el seu primer partit a les 15 hores.

– L’Àlex Hernando, de la categoria Cadet masculina, està convocat a les 11:00 hores i jugarà el seu primer partit a les 13:00 hores.

– La Laia Haro i la María Melero, de la categoria Cadet femenina, estan convocades a les 12:00 hores i jugaran el seu primer partit a les 14:00 hores. 

Des del Club desitgem que gaudiu de l’experiència i dels campionats, molta força i molts ànims!

____________________________________________________________________________________________________________________

¡Ya están aquí los Campeonatos Comarcales!

Después de cinco semanas de preparación donde se han realizado cuatro entrenamientos y un partido amistoso, y donde se han ido formando las diferentes selecciones, este fin de semana de 8 y 9 de diciembre se jugarán los Campeonatos Comarcales a Blanes. La Ciutat Deportiva de Blanes, que cuenta con seis pistas de fútbol sala, dará pistoletazo de salida a 12 Selecciones Comarcales masculinas y 6 femeninas representadas en 4 categorías (benjamín, alevín, infantil y cadete) y 2 categorías (infantil y cadete), respectivamente. A lo largo de todo del sábado se disputarán todos los partidos de fase de grupo mientras que, por otro lado, el domingo se disputarán las semifinales y las finales de cada categoría. Nuestra selección, del Baix Llobregat en categoría masculina y la del Baix Llobregat/Cataluña Central en categoría femenina, estará representada con el color granate.

En esta ocasión, nuestro jugador y nuestras jugadoras están citados conjuntamente en la Ciutat Deportiva de Blanes:

– Aina Torrents, Paula Jiménez y Paula Villar, de la categoría Infantil femenina, están convocadas a las 13 horas y jugarán su primer partido a las 15 horas.

– Àlex Hernando, de la categoría Cadete masculina, está convocado a las 11:00 horas y jugará su primer partido a las 13:00 horas.

– Laia Haro y María Melero, de la categoría Cadete femenina, están convocadas a las 12:00 horas y jugarán su primer partido a las 14:00 horas. 

Desde el Club deseamos que disfrutéis de la experiencia y de los campeonatos, mucha fuerza y muchos ánimos!

Volver arriba