Saltear al contenido principal
Convocatòries Seleccions Comarcals Baix Llobregat || Convocatorias Comarcales Baix Llobregat

Convocatòries Seleccions Comarcals Baix Llobregat || Convocatorias Comarcales Baix Llobregat

Un any més… arriben els Campionats Comarcals! Aquesta 8ª edició es celebrarà el 8 i 9 de desembre a la Ciutat Esportiva de Blanes. Per a aquesta primera convocatòria pel proper diumenge 4 de novembre, estan citats 10 nens i nenes de la nostra base:

– En Pablo Sarasa, de la categoria Benjamí masculina, a les 15 hores, al Pavelló Municipal Sant Ildefons de Cornellà.

– En Daniel Escribano, el Guillem Barrio i el Pol Ramón, de la categoria Aleví masculina, a les 15 hores, al Pavelló Xavier Ballber de Cervelló.

– L’Aina Torrens, la Paula Jiménez i la Paula Villar, de la categoria Infantil femenina, a les 16.30 hores, al Pavelló Municipal Sant Ildefons de Cornellà.

– Per últim, la Daniela Salvat, la Laia Haro i la María Melero, de la categoria Cadet femenina, a les 18 hores, Pavelló Municipal Sant Ildefons de Cornellà.

Des del club us desitgem que gaudiu de l’experiència i que tingueu molta sort!

____________________________________________________________________________________________________________________

Un año más… ¡llegan los Campeonatos Comarcales! Esta 8ª edición se celebrará el 8 y 9 de diciembre en la Ciutat Deportiva de Blanes. Para esta primera convocatoria para el próximo domingo 4 de noviembre, están citados 10 niños y niñas de nuestra base:

Pablo Sarasa, de la categoría Benjamín masculina, a las 15 horas, en el Pabellón Municipal Sant Ildefonso de Cornellà.

Daniel Escribano, Guillem Barrio y Pol Ramón, de la categoría Alevín masculina, a las 15 horas, en el Pabellón Xavier Ballber de Cervelló.

Aina Torrents, Paula Jiménez y Paula Villar, de la categoría Infantil femenina, a las 16.30 horas, en el Pabellón municipal Sant Ildefons de Cornellà.

– Por último, Daniela Salvat, Laia Haro y María Melero, de la categoría Cadete femenina, a las 18 horas, Pabellón municipal Sant Ildefons de Cornellà.

¡Desde el club os deseamos que disfrutéis de la experiencia y que tengáis mucha suerte!

Volver arriba