Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

La Penya Esplugues perd (3-5) a la final a vuit de la Copa de la Reina davant del Melilla però es reivindica com a equip en un matx d’alta intensitat

La Penya Esplugues cau (3-5) amb el cap ben alt contra el Melilla Sport Capital Torreblanca en partit de la final a 8 de Copa de la Reina de futbol sala. En un matx d’alta intensitat jugat a Las Rozas de Madrid, les espluguines es van reivindicar com a equip de primera amb un joc seriós i pausat que va tenir a ratlla en molts moments l’impetuós conjunt del Torreblanca. Al descans dominaven (1-2) les melillenques però el partit no es va decantar definitivament fins a l’últim minut. Aquesta ha estat la segona participació de la Penya Esplugues en una final a 8 de la Copa de la Reina en les tres últimes temporades. Dissabte que ve torna la lliga amb la visita de l’Intersala de Saragossa.

Emoció fins al final en un partit trepidant. Un matx emocionant fins als darrers instants, ja que un gol a 14 segons pel final ha sentenciat la victòria per les de Melilla. La Penya Esplugues, que arribava a l’enfrontament amb molt a guanyar i poc a perdre, ha disputat un partit molt seriós i ha plantat cara en tot moment. Si bé sempre ha anat a remolc del marcador, les jugadores de Manolo Moya no s’han rendit i han tingut l’empat a l’última jugada del partit, però una pilota perduda ha servit perquè el Melilla Torreblanca FS sentenciés el definitiu 3 a 5.

La golejadora melillenca, la brasilera Emilly Marcondes, ha marcat la diferència de l’encontre. La segona màxima golejadora del campionat domèstic, amb un hat-trick, ha estat qui ha decantat la balança. I és que només començar, les de Melilla han obert la llauna amb un contraatac finalitzat per Bia Sousa. Sense temps de reacció, Berta Velasco ha col·locat les taules al marcador. Aleshores, la Penya Esplugues ha tingut clares oportunitats de gol per avançar-se en el lluminós, però ha perdonat, i la golejadora Emilly ha marcat l’1 a 2 poc abans del descans.

A la represa, Emilly, amb un golàs, ha marcat l’1 a 3, deixant tocades les jugadores d’Esplugues de Llobregat. La dinàmica del partit ha canviat quan, a nou minuts pel final, les de Manolo Moya ho han provat amb portera-jugadora. I tot i que el Melilla ho ha aprofitat per marcar el quart, per mitjà d’Emilly, les catalanes han creat molt perill fins a col·locar-se 3 a 4 amb dianes de Pilar Ribes i de Cèlia Catà.

Amb aquest escenari, s’ha arribat a l’últim minut i amb possessió pel Penya Esplugues, que ha fallat l’últim atac, i al contraatac, el Melilla Torreblanca FS ha marcat el definitiu 3 a 5.

Gols

0-1, min. 5 Bía

1-1, min. 6 Berta Velasco

1-2, min. 19 Emilly Marcondes

1-3, min. 29 Emilly Marcondes

1-4, min. 36 Emilly Marcondes

2-4, min. 36 Pilar Ribes

3-4, min. 38 Cèlia Catà

3-5, min. 40 Fabi

Penya Esplugues: Raquel Raventós, Irina Godó, Martita González, Cèlia Catà i Berta Velasco (cinc inicial), Marta Collado, Pilar Ribes, Ruth Aurín, Roser Maymó, Belén Entrena, Clara Rivera, Laia Beltrán i Anna Muniesa (segona portera).

Torreblanca: Sara Soares; Lydia, Fernanda, Bía i Emilly (cinc inicial), Julia, Jacke i Fabi.

Pabellón Ciudad del Fútbol de Las Rozas. Retransmès en directe pel canal Teledeporte. El partit va comptar amb la presència del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala i administrador general de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle.

Col·legiats, Guillem Ramírez i Navarro Liza, dels col·legis valencià i murcià. Cartolina groga per a Martita González, de la Penya Esplugues (Fotos FCF).

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues pierde (3-5) en la final a ocho de la Copa de la Reina ante el Melilla pero se reivindica como equipo en un encuentro de alta intensidad

La Penya Esplugues cae (3-5) con la cabeza muy alta contra el Melilla Sport Capital Torreblanca en partido de la final a 8 de Copa de la Reina de fútbol sala. En un encuentro de alta intensidad jugado en Las Rozas de Madrid, las espluguenses se reivindicaron como equipo de primera con un juego serio y pausado que tuvo a raya en muchos momentos el impetuoso conjunto del Torreblanca. Al descanso dominaban (1-2) las melillenses pero el partido no se decantó definitivamente hasta el último minuto. Esta ha sido la segunda participación de la Penya Esplugues en una final a 8 de la Copa de la Reina en las tres últimas temporadas. El próximo sábado vuelve la liga con la visita del Intersala de Zaragoza.

Emoción hasta el final en un partido trepidante. Un encuentro emocionante hasta los últimos instantes, ya que un gol a 14 segundos para el final sentenció la victoria por las de Melilla. La Penya Esplugues, que llegaba al enfrentamiento con mucho que ganar y poco que perder, ha disputado un partido muy serio y ha plantado cara en todo momento. Si bien siempre ha ido a remolque del marcador, las jugadoras de Manolo Moya no se han rendido y han tenido el empate en la última jugada del partido, pero un balón suelto ha servido para que el Melilla Torreblanca FS sentenciara el definitivo 3 a 5.

La goleadora melillense, la brasileña Emilly Marcondes, ha marcado la diferencia del encuentro. La segunda máxima goleadora del campeonato doméstico, con un hat-trick, ha sido quien ha decantado la balanza. Y es que nada más comenzar, las de Melilla han abierto la lata con un contraataque finalizado por Bia Sousa. Sin tiempo de reacción, Berta Velasco ha colocado las tablas en el marcador. Entonces, la Penya Esplugues ha tenido claras oportunidades de gol para adelantarse en el luminoso, pero ha perdonado, y la goleadora Emilly ha marcado el 1 a 2 poco antes del descanso.

En la reanudación, Emilly, con un golazo, ha marcado el 1 a 3, dejando tocadas las jugadoras de Esplugues de Llobregat. La dinámica del partido ha cambiado cuando, a nueve minutos para el final, las de Manolo Moya lo han probado con portera-jugadora. Y aunque el Melilla lo ha aprovechado para marcar el cuarto, por medio de Emilly, las catalanas han creado mucho peligro hasta colocarse 3 a 4 con dianas de Pilar Ribes y de Celia Catà.

Con este escenario, se ha llegado al último minuto y con posesión para Penya Esplugues, que ha fallado el último ataque, y al contraataque, el Melilla Torreblanca FS ha marcado el definitivo 3 a 5.

Goles

0-1, min. 5 Bía

1-1, min. 6 Berta Velasco

1-2, min. 19 Emilly Marcondes

1-3, min. 29 Emilly Marcondes

1-4, min. 36 Emilly Marcondes

2-4, min. 36 Pilar Ribes

3-4, min. 38 Celia Catà

3-5, min. 40 Fabi

Penya Esplugues: Raquel Raventós, Irina Godó, Martita González, Celia Catà y Berta Velasco (cinco inicial), Marta Collado, Pilar Ribes, Ruth Aurín, Roser Maymó, Belén Entrena, Clara Rivera, Laia Beltrán y Anna Muniesa (segunda portera).

Torreblanca: Sara Soares; Lydia, Fernanda, Bía y Emilly (cinco inicial), Julia, Jacke i Fabi.

Pabellón Ciudad del Fútbol de Las Rozas. Retransmitido en directo por el canal Teledeporte. El partido contó con la presencia del director de la Liga Catalana de Fútbol Sala y administrador general de la Federación Catalana de Fútbol, ​​José Miguel Calle.

Colegiados, Guillem Ramírez y Navarro Liza, de los colegios valenciano y murciano. Cartulina amarilla para Martita González, de la Penya Esplugues (Fotos FCF).

 

 

Volver arriba