Saltear al contenido principal
Crònica 10 Jornada Del Sènior Femení || Crónica 10ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 10 Jornada del Sènior Femení || Crónica 10ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues cau (4-1) a la pista del Sala Zaragoza

(ACFS) .- D’inici la Penya es feia amb la maneta del partit davant un Sala Zaragoza, que va saltar a la pista més a l’expectativa; encara que als set de joc era Laura Boix la que tenia l’ocasió més clara del partit. Als vuit minuts, Cèlia en pròpia porta obria el lluminós a favor de l’esquadra aragonesa.

El gol va ser una espoleta per a les catalanes que es van prodigar en accions ofensives i el xoc es convertia en un autèntic anar i venir. Amb l’empenta visitant s’arribava al tram final del primer acte sense més variacions en el lluminós.

El segon acte s’iniciava amb una rematada al pal de Livia i, tot seguit, la brasilera Jeni de tret creuat després d’una internada per l’ala esquerra feia el 2 a 0. Un minut després, Laura Oliva retallava distàncies per a les espluguines amb una rematada la trajectòria de la qual desviava Paola.

Abans de la mitjania del període, Oliva estavellava una rematada al travesser en el que podia ser l’empat del partit. De nou el xoc es submergia en un període d’intercanvi d’ocasions fins a l’arribada del 3 a 1, obra de Paola de tret creuat a cinc minuts de la fi.

L’expulsió per doble groga de Pilar a la Penya permetia al Sala ampliar la seva renda en superioritat numèrica amb el gol de Laura Boix anotant al segon pal i estrenant el seu compte realitzador del curs.

Amb tot perdut les catalanes optaven pel joc de cinc en els dos últims minuts però sense encert en la finalització per haver retallat distàncies en el lluminós.

Fitxa tècnica:

Sala Zaragoza: Suzan; Paola, Raphinha, Jenifer i Sara (cinc inicial). També van jugar: Lioba, Livia, Laura Boix i Rocío.

Penya Esplugues: Nerea; Isa García, Laura Oliva, Cèlia i Pilar (cinc inicial). També van jugar: Berta Velasco, Roser, Arantxa, Àlex i Marta Collado.

Col·legiats, Sancho Baiona i Lázaro Angle del col·legi aragonès. Van rebre cartolina groga Lioba al Sala, i Berta Velasco, Laura Oliva i amb doble groga Pilar (36 ‘) a la Penya.

Gols:

1-0, min. 8 Cèlia (p.p.)

2-0, min. 23 Jeni

2-1, min. 24 Laura Oliva

3-1, min. 35 Paola

4-1, min. 37 Laura Boix

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues cae (4-1) en la pista del Sala Zaragoza

(ACFS).- De inicio la Penya se hacía con la manija del partido ante un Sala Zaragoza, que saltó a la cancha más a la expectativa; aunque a los siete de juego era Laura Boix quién tenía la ocasión más clara del partido. A los ocho minutos Cèlia en propia meta abría el luminoso a favor de la escuadra aragonesa.

El gol fue una espoleta para las catalanas que se prodigaron en acciones ofensivas y el choque se convertía en un auténtico correcalles. Con el empuje visitante se llegaba al tramo final del primer acto sin más variaciones en el luminoso.

El segundo acto se iniciaba con un remate al palo de Livia y, a renglón seguido, la brasileña Jeni de disparo cruzado tras internada por el ala izquierda hacía el 2 a 0. Un minuto después, Laura Oliva recortaba distancias para las espluguenses con un remate cuya trayectoria desviaba Paola.

Antes de la medianía del período, Oliva estrellaba un remate en el larguero en el que podía ser el empate del partido. De nuevo el choque se sumergía en un período de intercambio de ocasiones hasta la llegada del 3 a 1, obra de Paola de disparo cruzado a cinco minutos del final.

La expulsión por doble amarilla de Pilar en la Penya permitía al Sala ampliar su renta en superioridad numérica con el gol de Laura Boix anotando al segundo palo y estrenando su cuenta realizadora del curso.
Con todo perdido las catalanas optaban por el juego de cinco en los dos últimos minutos pero sin acierto en la finalización para haber recortado distancias en el luminoso.

Ficha técnica:

Sala Zaragoza: Suzan; Paola, Raphinha, Jenifer y Sara (quinteto inicial). También jugaron: Lioba, Livia, Laura Boix y Rocío.

Penya Esplugues: Nerea; Isa García, Laura Oliva, Cèlia y Pilar (quinteto inicial). También jugaron: Berta Velasco, Roser, Arantxa, Àlex y Marta Collado.

Colegiados, Sancho Bayona y Lázaro Angulo del colegio maño. Recibieron cartulina amarilla Lioba en el Sala, y Berta Velasco, Laura Oliva y con doble amarilla Pilar (36’) en la Penya.

Goles:

1-0, min. 8 Cèlia (p.p.)

2-0, min. 23 Jeni

2-1, min. 24 Laura Oliva

3-1, min. 35 Paola

4-1, min. 37 Laura Boix

Volver arriba