Saltear al contenido principal
Crònica 11ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 11ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 11ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 11ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues empata (1-1) davant l’Amarelle en un partit igualat

La Penya Esplugues no ha pogut endur-se la victòria (1-1) contra el Viaxes Amarelle, de la Corunya, en partit de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les espluguines es van avançar en una primera part igualada (1-0) en què van dominar el ritme de l’enfrontament, el segon que jugaven en 36 hores. A la segona meitat, les catalanes no van tenir l’encert indispensable per tancar un marcador tan ajustat i van encaixar l’empat en el tram final. No obstant això, un punt més per a la Penya Esplugues, que ja en té 12, amb l’objectiu d’aconseguir la permanència. Dissabte que ve, visita el Cidade As Burgas, d’Ourense, en l’últim partit de la primera fase.

El partit començava amb un Viaxes Amarelle FSF que tenia la pilota i la jugava amb criteri per crear el perill necessari sobre la porteria contrària, mentre que les locals optaven per una defensa a mitja pista per intentar sorprendre a la contra. Els minuts passaven i cap dels dos equips aconseguia posar-se per davant en el marcador, ni generar ocasions prou clares de perill.

I ja a la mitjania del primer període, la Penya Esplugues puja la línia de pressió per impedir la sortida de pilota còmoda de les ‘herculines’, encara que tampoc aconsegueix posar-se per davant. Els minuts anaven passant i el partit s’igualava, però a falta de menys de dos minuts per al temps de descans, la Penya Esplugues roba l’esfèric a mitja pista i arma una contra que finalitza Berta Velasco amb un potent xut exterior, ajustat al pal contrari de la portera, i puja l’1-0 al marcador, amb què s’arribaria a la mitja part.

A la represa, el partit tornava a una dinàmica similar a la d’inici del partit. Amb una Penya Esplugues que es trobava còmoda en tasques defensives, amb l’avantatge d’un gol al marcador. Però les ‘herculines’ necessitaven fer gol per igualar la contesa i tractar de donar-li la volta al marcador. Per això van mostrar un joc més atrevit i van començar a arribar les ocasions sobre la porteria de les catalanes, encara que la falta de definició en l’última passada o els pals, en una altra ocasió, impedien que el partit s’igualés en el lluminós.

Les gallegues no baixaven el ritme, i a falta de 6 minuts per al final, Sofia Rodríguez amb un potent xut de 8 metres posava l’1-1 al marcador. Les ‘herculines’ volien la victòria, a l’igual que les locals que van pujar les seves línies en els últims minuts, però cap de les dues esquadres va ser capaç de desfer l’empat i va arribar al xiulet final amb repartiment de punts.

Gols:

1-0, min. 18 Berta Velasco

1-1, min. 34 Sofia Rodríguez

Penya Esplugues: Raquel Raventós, Martita González, Cèlia Catà, Berta Velasco, Clara Rivera (cinc inicial), Marta Collado, Irina Godó, Pilar Ribes, Laia Beltrán, Roser Maymó, Belén Entrena, Ruth Aurín i Anna Muniesa.

Viaxes Amarelle FSF: Leti Rojo, Cris Loures, Lau Dotze, Anna Escribano, Candela Soria (cinc inicial), Patri Corral, María Gómez, Sofía Rodríguez i Yaiza.

CEM Les Moreres.

Col·legiats, Bernardo Simón Benet i Francesc García-Donas Salvador, del col·legi català.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues empata (1-1) ante Amarelle en un partido igualado

La Penya Esplugues no ha podido llevarse la victoria (1-1) contra el Viaxes Amarelle, de la Coruña, en partido de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las espluguenses se avanzaron en una primera parte igualada (1-0) en la que dominaron el ritmo del encuentro, el segundo que jugaban en 36 horas. En la segunda mitad, las catalanas no tuvieron el acierto indispensable para cerrar un marcador tan ajustado y encajaron el empate en el tramo final. Sin embargo, un punto más para la Penya Esplugues, que ya tiene 12, con el objetivo de conseguir la permanencia. El próximo sábado, visita el Cidade As Burgas, de Ourense, en el último encuentro de la primera fase.

El partido empezaba con un Viaxes Amarelle FSF que tenía el balón y lo jugaba con criterio para crear el peligro necesario sobre la portería contraria, mientras que las locales optaban por una defensa en media cancha para tratar de sorprender a la contra. Los minutos pasaban y ninguno de los dos equipos conseguía ponerse por delante en el marcador, ni generar ocasiones lo suficientemente claras de peligro.

Y ya en la medianía del primer periodo, la Penya Esplugues sube la línea de presión para impedir la salida de balón cómoda de las herculinas, aunque tampoco consigue ponerse por delante. Los minutos iban pasando, y el partido se igualaba, pero a falta de menos de dos minutos para el tiempo de asueto, la Penya Esplugues roba el esférico en media cancha y arma una contra que finaliza Berta Velasco con un potente disparo exterior, ajustado al palo contrario de la portera, y sube el 1-0 al marcador, con el que se llegaría al descanso.

En la reanudación, el partido volvía a una dinámica similar a la del inicio del partido. Con una Penya Esplugues que se encontraba cómoda en tareas defensivas, con la ventaja de un gol en el marcador. Pero las herculinas necesitaban hacer gol para igualar la contienda y tratar de darle la vuelta al marcador. Por ello mostraron un juego más atrevido y empezaron a llegar las ocasiones sobre la portería de las catalanas, aunque la falta de definición en el último pase o los palos, en otra ocasión, impedían que el partido se igualase en el luminoso.

Las gallegas no bajaban el ritmo, y a falta de 6 minutos para el final, Sofía Rodríguez con un potente disparo de 8 metros ponía el 1-1 en el marcador. Las herculinas querían la victoria, al igual que las locales que subieron sus líneas en los últimos minutos, pero ninguna de las dos escuadras fue capaz de deshacer el empate y llegó el pitido final con el reparto de puntos.

Goles:

1-0, min. 18 Berta Velasco

1-1, min. 34 Sofía Rodríguez

Penya Esplugues: Raquel Raventós, Martita González, Cèlia Catà, Berta Velasco, Clara Rivera (cinco inicial), Marta Collado, Irina Godó, Pilar Ribes, Laia Beltrán, Roser Maymó, Belén Entrena, Ruth Aurín y Anna Muniesa.

Viaxes Amarelle FSF: Leti Rojo, Cris Lourés, Lau Doce, Anna Escribano, Candela Soria (cinco inicial), Patri Corral, María Gómez, Sofía Rodríguez y Yaiza.

CEM Les Moreres.

Colegiados, Bernardo Simón Benet y Francesc García-Donas Salvador, del colegio catalán.

Volver arriba