Saltear al contenido principal
Crònica 11 Jornada Del Sènior Femení || Crónica 11ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 11 Jornada del Sènior Femení || Crónica 11ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues encaixa una severa derrota a casa (1-6) contra el totpoderós Burela gallec

(ACFSF).- Amb un gol d’Ale de Paz als dos minuts de joc a passada de Jane s’iniciava el competit duel a la part alta, entre la Penya Esplugues i el Pescados Rubén Burela. L’esquadra laranxa en base a les seves múltiples rotacions tractava d’imposar un alt ritme de joc, davant d’una esquadra espluguina que pressionava a la meitat de pista la sortida de pilota gallega.

Als nou minuts, la Penya intentava sorprendre amb el joc de cinc, però un minut després, Peque anotava el 0 a 2 per a les de Lugo i, uns segons més tard, Dany a porta buida després d’un robatori de pilota feia el 0 a 3.

En el tram final del primer acte, Cèlia retallava distàncies per a la Penya, aprofitant un servei en llarg de la portera, i el tècnic del Burela sol·licitava un temps mort per afrontar el desenllaç d’un període que acabaria sense més variacions.

Als tres minuts del segon acte, Peque treia partit de una pilota repel·lida a xut de Jane per ampliar la renda visitant. Superada la mitjania del període Ale de Paz pujava l’1 a 5 que encarrilava de forma definitiva la contesa per a les Lugo, davant d’una esquadra catalana que no trobava el camí al gol i que de nou es veia obligada a haver d’apostar pel joc de 5.

Un últim gol de la madrilenya Peque en jugada personal va acabar per tancar la golejada de les de Lugo per 1 a 6.

Fitxa técnica:

Penya Esplugues: Muni; Cèlia, Laura Oliva, Arantxa i Roser (cinc inicial). També van jugar: Nerea (segona portera), Àlex Giro, Marta Collado, Berta Velasco i Pilar.

Pescados Rubén Burela F.S.: Ana Romero; Ale de Paz, Cilene, Peque i Jane (cinc inicial). També van jugar: Jenny Lores, Lara Balseiro, Luci, Bea Mateos, Jenny, Dany i Jozi (segona portera).

Col·legiats: Centeno i Centeno, del col·legi català. Va rebre cartolina groga Peque en el Pescados Rubén Burela.

CEM Les Moreres. Prop de 100 espectadors.

Gols:

0-1, min. 2 Ale de Paz

0-2, min. 10 Peque

0-3, min. 10 Dany

1-3, min. 16 Cèlia

1-4, min. 23 Peque

1-5, min. 33 Ale de Paz

1-6, min. 39 Peque

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues encaja una severa derrota en casa (1-6) contra el todopoderoso Burela gallego

(ACFSF).- Con un gol de Ale de Paz a los dos minutos de juego a pase de Jane se iniciaba el competido duelo en la parte alta, entre la Penya Esplugues y el Pescados Rubén Burela. La escuadra laranxa en base a sus múltiples rotaciones trataba de imponer un alto ritmo de juego, ante una escuadra espluguense que presionaba en mitad de cancha la salida de balón gallega.

A los nueve minutos, la Penya intentaba sorprender con el juego de cinco, pero uno después, Peque anotaba el 0 a 2 para las lucenses y, segundos más tarde, Dany a puerta vacía tras robo de balón hacia el 0 a 3.

En el tramo final del primer acto, Cèlia recortaba distancias para la Penya, aprovechando un saque en largo de la portera, y el técnico burelés solicitaba un tiempo muerto para afrontar el desenlace de un período que acabaría sin más variaciones.

A los tres minutos del segundo acto, Peque sacaba partido de un balón repelido a disparo de Jane para ampliar la renta visitante. Superada la medianía del período Ale de Paz subía el 1 a 5 que encarrilaba de forma definitiva la contienda para las lucenses, ante una escuadra catalana que no encontraba el camino al gol y que de nuevo se veía obligado a tener que apostar por el juego de cinco.

Un postrero gol de la madrileña Peque en jugada personal acabó por cerrar la goleada lucense por 1 a 6.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Muni; Cèlia, Laura Oliva, Arantxa y Roser (quinteto inicial). También jugaron: Nerea (segunda portera), Àlex Giro, Marta Collado, Berta Velasco y Pilar.

Pescados Rubén Burela F.S.: Ana Romero; Ale de Paz, Cilene, Peque y Jane (quinteto inicial). También jugaron: Jenny Lores, Lara Balseiro, Luci, Bea Mateos, Jenny, Dany y Jozi (segunda portera).

Colegiados: Centeno y Centeno, del colegio catalán. Recibió cartulina amarilla Peque en el Pescados Rubén Burela.

CEM Les Moreres. Cerca de 100 espectadores.

Goles:

0-1, min. 2 Ale de Paz

0-2, min. 10 Peque

0-3, min. 10 Dany

1-3, min. 16 Cèlia

1-4, min. 23 Peque

1-5, min. 33 Ale de Paz

1-6, min. 39 Peque

Volver arriba