Saltear al contenido principal
Crònica 11ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 11ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 11ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 11ª Jornada del Sénior Femenino

Derrota per la mínima (2-3) de la Penya Esplugues davant el Futsi Atlético

(ACFSF).- L’Atlético començava obrint el marcador al segon minut de partit per mediació de la vallecana Leti, arribant des del darrere per l’ala esquerra, aprofitant un centre al cor de l’àrea de la brasilera Ari. L’Atlético dominava l’envit, però serien les espluguines les que igualarien l’envit amb un gol de Berta Velasco, aprofitant una pilota repel·lida en curt en primera instància per Marta Balbuena a xut de la pròpia Berta Velasco.

El gol equilibrava el desenvolupament del joc, tot i que eren les madrilenyes les que mantenien el domini del tempo del partit, davant d’una Penya que buscava sorprendre al contraatac. L’Atlético es prodigava en tasques ofensives, però li costava superar la fèrria doble línia defensiva de la Penya, a la qual li costava per moments treure la pilota jugada des del darrere. S’arribava al temps de descans, amb la igualada al lluminós.

Després del descans, l’Atlético va tractar d’incrementar la intensitat en el joc, amb una clara ocasió en atac posicional que Ari estavellava al pal. La Penya seguia apostant per buscar sorprendre al contraatac i per pressionar per moments la sortida de pilota de les madrilenyes.

L’1 a 2 arribava als 28 minuts de joc, després d’una ràpida transició ofensiva, amb obertura d’Ari per Leti cap a l’ala esquerra i passi d’aquesta al cor de l’àrea perquè Marta Pelegrín superés Nerea de tret creuat. Poc després Laura Oliva enviava una rematada al pal en l’ocasió més clara de les catalanes.

A quatre minuts del final, Marta de los Riscos aprofitava una pilota rebutjada en curt per Marta Balbuena a xut d’Estela, per igualar de nou el partit. A tres minuts del final, l’Atlético optava pel joc de cinc amb Amelia com a portera jugadora. Precisament la gaditana seria l’autora del 2 a 3, de potent xut exterior escorat cap a l’ala dreta en un atac posicional.

Amb tot perdut, la Penya optava també pel joc de cinc amb Laura Oliva, però l’Atlético va saber aguantar l’empenta catalana per acabar anotant-se els tres punts en joc davant la tercera classificada.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Estela, Arantxa, Cèlia Catà i Laura Oliva (cinc inicial). També van jugar: Berta Velasco, Marta de los Riscos, Zoe Valdés, Pilar Ribes i Nerea (segona portera).

Atlético Navalcarnero: Marta Balbuena; Ari, Amelia Romero, Ju Delgado i Leti (cinc inicial). També van jugar: Maria Sanz, Anita Luján, Marta Pelegrín, Bruna i Gabi.

Col·legiats: Francesc García Donas i Monferrer Pérez del col·legi català. Van rebre cartolina groga Leti i Ju Delgado a l’Atlético Navalcarnero.

CEM Les Moreres. Uns 200 espectadors.

Gols:

0-1, min. 2 Leti Sánchez

1-1, min. 4 Berta Velasco

1-2, min. 28 Marta Pelegrín

2-2, min. 36 Marta de los Riscos

2-3, min. 39 Amelia Romero

_____________________________________________________________________________________________________________________

Derrota por la mínima (2-3) de la Penya Esplugues ante el Futsi Atlético

(ACFSF).- El Atlético comenzaba abriendo el marcador en el segundo minuto de partido por mediación de la vallecana Leti, llegando desde atrás por el ala izquierda, aprovechando un centro al corazón del área de la brasileña Ari. El Atlético dominaba el envite, pero serían las espluguenses las que igualarían el envite con un gol de Berta Velasco, aprovechando un balón repelido en corto en primera instancia por Marta Balbuena a disparo de la propia Berta Velasco.

El tanto equilibraba el desarrollo del juego, si bien eran las madrileñas las que mantenían el dominio del tempo de partido, ante una Penya que buscaba sorprender al contragolpe. El Atlético se prodigaba en labores ofensivas, pero le costaba superar la férrea doble línea defensiva de la Penya, a la que le costaba por momentos sacar el balón jugado desde atrás. Se llegaba al tiempo de descanso, con la igualada en el luminoso.

Tras el descanso, el Atlético trató de incrementar la intensidad en el juego, con una clara ocasión en ataque posicional que Ari estrellaba en el palo. La Penya seguía apostando por buscar sorprender al contragolpe y por presionar por momentos la salida de balón de las madrileñas.

El 1 a 2 llegaba a los 28 minutos de juego, después de una rápida transición ofensiva, con apertura de Ari para Leti hacia el ala izquierda y pase de esta al corazón del área para que Marta Pelegrín superara a Nerea de disparo cruzado. Poco después Laura Oliva enviaba un remate al palo en la ocasión más clara de las catalanas.

A cuatro minutos del final, Marta de los Riscos aprovechaba un balón despejado en corto por Marta Balbuena a disparo de Estela, para igualar de nuevo el partido. A tres minutos del final, el Atlético optaba por el juego de cinco con Amelia como portera jugadora. Precisamente la gaditana sería la autora del 2 a 3, de potente disparo exterior escorado hacia el ala derecha en un ataque posicional.

Con todo perdido, la Penya optaba también por el juego de cinco con Laura Oliva, pero el Atlético supo aguantar el empuje catalán para acabar anotándose los tres puntos en juego ante la tercera clasificada.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Estela, Arantxa, Cèlia Catà y Laura Oliva (quinteto inicial). También jugaron: Berta Velasco, Marta de los Riscos, Zoe Valdés, Pilar Ribes y Nerea (segunda portera).

Atlético Navalcarnero: Marta Balbuena; Ari, Amelia Romero, Ju Delgado y Leti (quinteto inicial). También jugaron: María Sanz, Anita Luján, Marta Pelegrín, Bruna y Gabi.

Colegiados: Francesc García Donas y Monferrer Pérez del colegio catalán. Recibieron cartulina amarilla Leti y Ju Delgado en el Atlético Navalcarnero.

CEM Les Moreres. Unos 200 espectadores.

Goles:

0-1, min. 2 Leti Sánchez

1-1, min. 4 Berta Velasco

1-2, min. 28 Marta Pelegrín

2-2, min. 36 Marta de los Riscos

2-3, min. 39 Amelia Romero

Volver arriba