Saltear al contenido principal
Crònica 12ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 12ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 12ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 12ª Jornada del Sénior Femenino

Derrota per la mínima (2-1) de la Penya Esplugues a la pista de l’Alcorcón en un partit igualat

(ACFSF) .- L’Alcorcón es va endur la victòria per la mínima davant la Penya Esplugues en un xoc amb dos equips que es van mostrar molt imprecisos sobre la pista i no van desplegar la seva millor versió. L’inici equilibrat del partit no oferia gaires ocasions de perill sobre cap porteria i les dues esquadres es repartien equitativament el control del joc.

L’únic gol del primer acte l’anotaria Estela Cantero, exjugadora de la Penya, als quinze minuts de joc, aprofitant un servei al segon pal de Vane Sotelo des de meitat de pista. Les espluguines van intentar reaccionar en el tram final del primer acte però sense sort en la finalització.

El segon temps començava de forma moguda, amb un gol de Vane Sotelo en jugada personal per colpejar des de deu metres per ampliar la renda local. L’exjugadora ‘alfarera’ Isa García, poc després, ficava de ple la Penya en el matx en jugada personal desfent-se de la seva parella
.
Davant la invariabilitat del lluminós, les visitants optaven pel joc de cinc en el tram final del xoc, on les grogues van optar per esperar a pista pròpia les escomeses rivals per acabar emportant-se els tres punts en joc.

Fitxa tècnica:

A.D. Alcorcón: Patri; Aída, Estela, Irene Samper i Vane Sotelo (cinc inicial). També van jugar: Carme, Paula, Ballesteros, Pipi, Nerea i Cintia.

Penya Esplugues: Muni; Marta Collado, Isa García, Pilar Ribes i Laura Oliva (cinc inicial). També van jugar: Àlex Giro, Arantxa Medina, Cèlia Catà, Roser i Nerea Vilalta (segona portera).

Els col·legiats, van amonestar amb cartolina groga Laura Oliva i Arantxa Medina a la Penya Esplugues.

Pavelló Municipal Los Cantos. Més de 200 espectadors.

Gols:

1-0, min. 15 Estela Cantero

2-0, min. 22 Vane Sotelo

2-1, min. 24 Isa García

_____________________________________________________________________________________________________________________

Derrota por la mínima (2-1) de la Penya Esplugues en la pista del Alcorcón en un partido igualado

(ACFSF) .- El Alcorcón se llevó la victoria por la mínima ante la Penya Espluges en un choque con dos equipos que se mostraron muy imprecisos sobre la cancha y no desplegaron su mejor versión. El inicio equilibrado del partido no deparaba demasiadas ocasiones de peligro sobre ninguna portería y ambas escuadras se repartían equitativamente el control del juego.

El único gol del primer acto lo anotaría Estela Cantero, exjugadora de la Penya, a los quince minutos de juego, aprovechando un servicio al segundo palo de Vane Sotelo desde mitad de cancha. Las espluguenses intentaron reaccionar en el tramo final del primer acto pero sin suerte en la finalización.

El segundo tiempo comenzaba de forma movida, con un gol de Vane Sotelo en jugada personal para golpear desde diez metros para ampliar la renta local. La exjugadora alfarera Isa García, poco después, metía de lleno a la Penya en el choque en jugada personal zafándose de su par.

Ante la invariabilidad del luminoso, las visitantes optaban por el juego de cinco en el tramo final del choque, donde las amarillas optaron por esperar en cancha propia las acometidas rivales para acabar llevándose los tres puntos en liza.

Ficha técnica:

A.D. Alcorcón: Patri; Aída, Estela, Irene Samper y Vane Sotelo (quinteto inicial). También jugaron: Carmen, Paula, Ballesteros, Pipi, Nerea y Cintia.

Penya Esplugues: Muni; Marta Collado, Isa García, Pilar Ribes y Laura Oliva (quinteto inicial). También jugaron: Àlex Giro, Arantxa Medina, Cèlia Catà, Roser y Nerea Vilalta (segunda portera).

Los colegiados, amonestaron con cartulina amarilla a Laura Oliva y Arantxa Medina en la Penya Esplugues.

Pabellón Municipal Los Cantos. Más de 200 espectadores.

Goles:

1-0, min. 15 Estela Cantero

2-0, min. 22 Vane Sotelo

2-1, min. 24 Isa García

Volver arriba