Saltear al contenido principal
Crònica 13ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 13ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 13ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 13ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues cau (6-2) al camp del tercer classificat, l’Ourense Envialia

(ACFSF) .- L’Ourense Envialia es va endur la victòria de forma folgada davant la Penya Esplugues en un xoc en què les ourensanas es van mostrar més encertades en la definició i en el control del partit davant d’una Penya que no es va trobar còmoda sobre la pista.

Als dos minuts de joc Chiqui obria el marcador quan cap esquadra havia tingut gairebé temps per assentar-se sobre la pista, Amb dos gols entre tres minuts, el primer de Marta i el segon de Sara Moreno, l’Envialia aconseguia encarrilar un partit que a priori es presumia més equilibrat.

El conjunt català retallava abans de la mitja part per mediació de Laura Oliva en un final del primer acte en què les catalanes aconseguien en certa manera equilibrar el desenvolupament del joc.

Al minut de la represa, Marta anotava el quart gol local i poc després des dels sis metres Laura Oliva retallava de nou distàncies per a les visitants.

L’Ourense optava per contemporitzar el tempo de partit, davant d’una Penya que després d’encaixar el 5 a 1, obra d’Iraia, es veia obligada a optar pel joc de cinc, del qual n’acabaria traient partit l’esquadra gallega per tancar la seva victòria amb un gol de Judith en els compassos finals de partit.

Fitxa tècnica:

Orense Envialia: Vane Barberà; Marta, Chiqui, Sara Moreno i María (cinc inicial). També van jugar: Judith, Lau Doce, Candela, Iraia i Zaide.

Penya Esplugues: Muni; Arantxa, Cèlia, Laura Oliva i Roser (cinc inicial). També van jugar: Àlex Giro, Marta, Pilar, Isa García i Nerea Vilalta (segona portera).

Col·legiats, Muñoz García i Rodríguez Castro, del col·legi gallec. Sense amonestacions.

Pavelló Os Remedios. Prop de 200 espectadors.

Gols:

1-0, min. 2 Chiqui

2-0, min. 7 Marta

3-0, min. 10 Sara Moreno

3-1, min. 13 Laura Oliva

4-1, min. 21 Marta

4-2, min. 22 Laura Oliva (p.)

5-2, min. 34 Iraia

6-2, min. 40 Judith

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues cae (6-2) en el campo del tercer clasificado, el Ourense Envialia

(ACFSF).- El Ourense Envialia se llevó la victoria de forma holgada ante la Penya Esplugues en un choque donde las orensanas se mostraron más acertadas en la definición y en el control de partido ante una Penya que no se encontró cómoda sobre la cancha.

A los dos minutos de juego Chiqui abría el luminoso cuando ninguna escuadra había tenido casi tiempo para asentarse sobre la cancha, Con dos tantos entre tres minutos, el primero de Marta y el segundo de Sara Moreno, el Envialia conseguía encarrilar un partido que a priori se presumía más equilibrado.

El conjunto catalán recortaba antes del descanso por mediación de Laura Oliva en un final de primer acto en el que las catalanas conseguían en cierta manera equilibrar el desarrollo del juego.

Al minuto de la reanudación, Marta anotaba el cuarto gol local y poco después desde los seis metros Laura Oliva recortaba de nuevo distancias para las visitantes.

El Ourense optaba por contemporizar el tempo de partido, ante una Penya que tras encajar el 5 a 1, obra de Iraia se veía obligado a optar por el juego de cinco, del  que acabaría sacando partido la escuadra gallega para cerrar su victoria con un gol de Judith en los compases finales de encuentro.

Ficha técnica:

Ourense Envialia: Vane Barberá; Marta, Chiqui, Sara Moreno y María (quinteto inicial). También jugaron: Judith, Lau Doce, Candela, Iraia y Zaide.

Penya Esplugues: Muni; Arantxa, Cèlia, Laura Oliva y Roser (quinteto inicial). También jugaron: Àlex Giro, Marta, Pilar, Isa García y Nerea Vilalta (segunda portera).

Colegiados, Muñoz García y Rodríguez Castro, del colegio gallego. Sin amonestaciones.

Pabellón de los Remedios. Cerca de 200 espectadores.

Goles:

1-0, min. 2 Chiqui

2-0, min. 7 Marta

3-0, min. 10 Sara Moreno

3-1, min. 13 Laura Oliva

4-1, min. 21 Marta

4-2, min. 22 Laura Oliva (p.)

5-2, min. 34 Iraia

6-2, min. 40 Judith

Volver arriba