Saltear al contenido principal
Crònica 13ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 13ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 13ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 13ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues perd (0-3) contra el totpoderós Futsi Atlético 

La Penya Esplugues perd a casa (0-3) contra el líder, el Futsi Atlético Navalcarnero, en partit de la 13a jornada de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Després d’un mes i mig sense jugar a causa de successius ajornaments provocats per la COVID-19, les espluguines no han pogut amb les madrilenyes del totpoderós Futsi que ja guanyava al descans (0-2). Les catalanes han venut cara la derrota i ho han intentat tot fins al final. A pesar dels tres partits que ara mateix té ajornats, la Penya Esplugues segueix sisena del seu grup amb 9 punts.

El conjunt madrileny es feia d’inici amb el control del partit davant d’una Penya Esplugues que optava per un estil més directe. El primer gol del partit l’anotava Anita Luján en jugada personal als tres minuts de joc. Les madrilenyes aconseguien ampliar la seva renda en la mitjania del primer acte per mediació de la gaditana Amelia Romero que anotava a plaer a passada de Becha després d’una gran jugada col·lectiva.

La Penya va intentar reaccionar alternant pressió mitjana i alta i buscant sorprendre al contraatac però va haver d’emprar-se en tasques defensives per mantenir-se en el partit fins al temps de descans.

Als tres minuts de la represa, Amelia Romero rebia una precisa passada en el cor de l’àrea d’Irene Córdoba, després d’una bona acció ofensiva de les visitants, per anotar el 0 a 3.

El pas dels minuts afavoria les expectatives de les madrilenyes que optaven per contemporitzar les seves possessions davant d’una Penya que es veia obligada en el tram final a optar pel joc de cinc, cosa que hagués pogut aprofitar el Futsi per ampliar la seva renda en una rematada al pal de Luján però el resultat resultaria inamovible.

Gols:

0-1, min. 3 Anita Luján

0-2, min. 9 Amelia Romero

0-3, min. 23 Amelia Romero

Penya Esplugues: Raquel Reventós; Martita González, Cèlia Catà, Pilar Ribes i Berta Velasco (cinc inicial). També van jugar, Irina Godó, Ruth Aurín, Marta Collado, Roser Maymó, Clara Rivera, Laia Beltrán i Belén Entrena. Clara Sitjas (segona portera).

Atlético Navalcarnero: Belén; Irene Córdoba, María Sanz, Ari i Anita Luján (cinc inicial). També van jugar, Leti, Gaby, Albita, Becha, Amelia Romero, Lorrana, Laura Córdoba, Ju Delgado i Marta Balbuena (segona portera).

CEM Les Moreres. A porta tancada.

Col·legiats, A. Centeno Bono i J. Centeno Bono, del col·legi català. Sense amonestacions (ACFSF).

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues pierde (0-3) ante el todopoderoso Futsi Atlético

La Penya Esplugues pierde en casa (0-3) contra el líder, el Futsi Atlético Navalcarnero, en partido de la 13ª jornada de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Después de un mes y medio sin jugar debido a sucesivos aplazamientos provocados por la Covid-19, las espluguenses no han podido con las madrileñas del todopoderoso Futsi que ya ganaba al descanso (0-2). Las catalanas han vendido cara la derrota y lo han intentado todo hasta el final. A pesar de los tres partidos que ahora mismo tiene aplazados, la Penya Esplugues sigue sexta de su grupo con 9 puntos.

El conjunto madrileño se hacía de inicio con el control del partido ante una Penya Esplugues que optaba por un estilo más directo. El primer gol del partido lo anotaba Anita Luján en jugada personal a los tres minutos de juego. Las madrileñas lograban ampliar su renta en la medianía del primer acto por mediación de la gaditana Amelia Romero que anotaba a placer a pase de Becha después de una gran jugada colectiva.

La Penya intentó reaccionar alternando presión media y alta y buscando sorprender al contragolpe pero hubo de emplearse en labores defensivas para mantenerse en el partido hasta el tiempo de descanso.

A los tres minutos de la reanudación, Amelia Romero recibía un preciso pase al corazón del área de Irene Córdoba, tras una buena acción ofensiva de las visitantes, para anotar el 0 a 3.

El paso de los minutos favorecía las expectativas de las madrileñas que optaban por contemporizar sus posesiones ante una Penya que se veía obligada en el tramo final a optar por el juego de cinco, lo que hibiera podido aprovechar el Futsi para ampliar su renta en un remate al palo de Luján pero el resultado resultaría inamovible.

Goles:

0-1, min. 3 Anita Luján

0-2, min. 9 Amelia Romero

0-3, min. 23 Amelia Romero

Penya Esplugues: Raquel Reventós; Martita González, Cèlia Catà, Pilar Ribes y Berta Velasco (quinteto inicial). También jugaron, Irina Godó, Ruth Aurín, Marta Collado, Roser Maymó, Clara Rivera, Laia Beltrán y Belén Entrena. Clara Sitjas (segunda portera).

Atlético Navalcarnero: Belén; Irene Córdoba, María Sanz, Ari y Anita Luján (cinco inicial). También jugaron, Leti, Gaby,  Albita, Becha, Amelia Romero, Lorrana, Laura Córdoba, Ju Delgado y Marta Balbuena (segunda portera).

CEM Les Moreres. A puerta cerrada.

Colegiados, A. Centeno Bono y J. Centeno Bono, del colegio catalán. Sin amonestaciones (ACFSF).

 

Volver arriba