Saltear al contenido principal
Crònica 13ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 13ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 13ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 13ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues goleja (6-0) a l’Ourense i acaba el 2018 en tercera posició

La Penya Esplugues acomiada el seu millor any a Primera fins a la data, a l’acabar el 2018 en tercera posició, després de vèncer l’Ourense Envialia per un clar i contundent 6 a 0.

El xoc va començar amb un matiner gol de Marta de los Riscos en un xut potent que se li escapa entre les mans a Vane. L’Ourense va acusar el cop però va prosseguir amb la seva intenció de pressionar de manera asfixiant la sortida de pilota de l’esquadra catalana, però sense sort en la finalització.

Als nou minuts, de nou Marta de los Riscos veuria porta després d’aprofitar una pilota repel·lida per Vane a xut de Cèlia. Les visitants prosseguirien en la seva intenció de pressionar amb intensitat la sortida de pilota de les catalanes, però no aconseguirien escurçar distàncies al temps de descans.

A la segona part, l’Envialia va mantenir la seva intenció inicial de provocar els errors en una Penya que amb el pas dels minuts es mostrava còmoda sobre la pista, més quan dos gols consecutius de Berta Velasco, després d’una bona triangulació, i de Cèlia , culminant un atac frontal després de rebre des de l’ala, permetien al seu equip encarrilar la victòria.

Amb tot perdut, l’Ourense va optar per alternar el joc de cinc, però va prosseguir sense aprofitar les seves rematades de perill, fins a sis a la segona part, per perforar la porteria local aquest cop defensada per Muniesa.

Arantxa de tret creuat que s’allotjava a l’esquadra pujava el 5 a 0 i ja en el tram final, Marta de los Riscos coronava el seu triplet realitzador a porta buida després d’un robatori de pilota en pista pròpia per fer el definitiu 6 a 0.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Laura Oliva, Estela i Marta de los Riscos (cinc inicial). També van jugar: Iris, Arantxa, Berta Velasco, Pilar Ribes, Zoe Valdés i Anna Muniesa (segona portera).

Orense Envialia: Vane; Sara Moreno, Judith, Chiqui i Candela (cinc inicial). També van jugar: Maria, Bea Seijas, Lau i Idoya.

Col·legiats: Xavier García i Víctor Pasamontes. Van rebre cartolina groga Sara Moreno, Idoya i Maria en l’Ourense Envialia.

CEM Les Moreres. Uns 100 espectadors.

Gols:

1-0, min. 1 Marta de los Riscos

2-0, min. 9 Marta de los Riscos

3-0, min. 28 Berta Velasco

4-0, min. 29 Cèlia

5-0, min. 33 Arantxa

6-0, min. 37 Marta de los Riscos

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues golea (6-0) al Ourense y acaba el 2018 en tercera posición

La Penya Esplugues despide su mejor año en Primera hasta la fecha, al concluir el 2018 en tercera posición, después de vencer al Ourense Envialia por un claro y contundente 6 a 0.

El choque comenzó con un tempranero gol de Marta de Los Riscos en un chut potente que se le escapa entre las manos a Vane. El Ourense acusó el golpe pero prosiguió con su intención de presionar de forma asfixiante la salida de balón de la escuadra catalana, pero sin suerte en la finalización. 

A los nueve minutos, de nuevo Marta de los Riscos vería puerta después de aprovechar un balón repelido por Vane a disparo de Cèlia. Las visitantes porfiaron en su intención de presionar con intensidad la salida de balón de las catalanas, pero no conseguirían acortar distanciadas al tiempo de descanso.

En la segunda parte, el Envialia mantuvo su intención inicial de provocar los errores en una Penya que con el paso de los minutos se mostraba cómoda sobre la cancha, máxime cuando dos goles consecutivos de Berta Velasco, después de una buena triangulación, y de Cèlia, culminando un ataque frontal tras recibir desde el ala, permitían a su equipo encarrilar la victoria.

Con todo perdido, el Ourense optó por alternar el juego de cinco, pero prosiguió sin aprovechar sus remates de peligro, hasta seis en la segunda parte, para, al menos, perforar la portería local esta vez defendida por Muniesa.

Arantxa de disparo cruzado que se alojaba en la escuadra subía el 5 a 0 y ya en el tramo final, Marta de los Riscos coronaba su triplete realizador a puerta vacía tras robo de balón en cancha propia para hacer el definitivo 6 a 0.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Laura Oliva, Estela y Marta de los Riscos (quinteto inicial). También jugaron: Iris, Arantxa, Berta Velasco, Pilar Ribes, Zoe Valdés y Anna Muniesa (segunda portera).

Ourense Envialia: Vane; Sara Moreno, Judith, Chiqui y Candela (quinteto inicial). También jugaron, María, Bea Seijas, Lau e Idoya.

Colegiados: Xavier García y Víctor Pasamontes. Recibieron cartulina amarilla Sara Moreno, Idoya y María en el Ourense Envialia.

CEM Les Moreres. Unos 100 espectadores.

Goles:

1-0, min. 1 Marta de los Riscos

2-0, min. 9 Marta de los Riscos

3-0, min. 28 Berta Velasco

4-0, min. 29 Cèlia

5-0, min. 33 Arantxa

6-0, min. 37 Marta de los Riscos

Volver arriba